Camper huren Vancouver

Camper huren Vancouver

De stad Vancouver, aan de westkust van Canada, is een perfect startpunt voor een rondreis per huurcamper wanneer u British Columbia wilt verkennen. De westkust van Canada is beroemd om zijn walvissen, orka’s, zeehonden en dolfijnen, dus een must voor iedereen die wel eens op walvissafari wil. U laat uw camper een dagje aan de kust staan en stapt aan boord van een van de boten die u dichtbij deze zeedieren brengt. Daarna kunt u met uw huurcamper landinwaarts rijden om het vele andere natuurschoon van Canada te bewonderen. Uw rondreis per camper brengt u door het Canadese deel van de Rocky Mountains, met nationale parken als Yoho National Park en Banff National Park. Hier kunt u genieten van de uitgestrekte bossen, bergen, watervallen en meren en met een beetje geluk kunt u beren en elanden zien vanuit uw camper! Wanneer u wilt, kunt u uw rondreis afsluiten met een bezoek aan de stad Calgary en hier de camper weer inleveren.

Voordelig en goed een camper huren in Vancouver

In Canada kunt u bij WorldWide Campers in Vancouver een camper huren. U kunt bijvoorbeeld een huurcamper boeken van Cruise CanadaCanadream, Four SeasonsFraserway en Best Time RV en deze ophalen in Vancouver. Voor meer informatie over deze camperverhuurbedrijven, kunt u terecht op de pagina verhuurders. Wanneer u uw huurcamper ophaalt in Vancouver, heeft u de optie om de camper na uw rondreis in te leveren in een andere stad, bijvoorbeeld Calgary.

Huurcampers in Vancouver

In Vancouver kunt u verschillende soorten campers huren. Zo kunt bij bij Canadream kiezen voor een Deluxe campervan voor twee personen, bij Fraserway een stoere Truckcamper met of zonder Slide-Out of bij Cruise Canada een Large Motorhome C30, geschikt voor een heel gezin.

Reserveer uw huurcamper in Canada

U kunt in Canada bij WorldWide Campers een camper huren in Vancouver en in één van de volgende verhuurlocaties: