Drie specials van Maui Australia

Maui aanbieding

Onze camperleverancier Maui biedt de Australië reiziger drie specials voor een camperrondreis in 2018.  De specials zijn geldig voor alle nieuwe reserveringen, die bevestigd worden voor 30 april 2018. Hoe eerder u boekt, hoe hoger uw voordeel! Houdt u van avontuur, maar bent u ook op zoek naar wat comfort? De campers van Maui hebben een automaat en zijn luxueus uitgerust met luifel, televisie en DVD-speler. Nog een voordeel is dat u uw camper elke dag van de week kunt ophalen bij de verhuurlocaties in Australië.

Aanbieding 1: van Tasmanië naar het Australische vasteland

U kunt een Maui Ultima camper voor 20 dagen reserveren voor maar €1050. Dit levert u een korting op van maar liefst €1500. Met de kortingscode HBTOUT18 heeft u keuze uit de ophaallocaties SydneyMelbourne of Adelaide en levert u de camper weer in bij de verhuurlocatie in Hobart, Tasmanië. U ontvangt dan 60% korting op de huurprijs en betaalt geen aflever kosten. De aanbieding geldt voor alle campertypes, met uitzondering van de Maui Cascade, met reisdata tussen 1 september en 30 november 2018. U kunt nu al gebruik maken van deze aanbieding, geldig tot 15 augustus 2018.

Aanbieding 2: reis door het Australische vasteland

Heerlijk met zijn tweeën op uw gemak vanuit de westkust naar het binnenland van Australië reizen? Met de kortingscode TOPIN18 krijgt u 25% korting op de dagelijkse camperprijs. Daarnaast zijn er geen drop-off kosten, en mocht u Broome kiezen als afleverlocatie, dan betaalt u geen Broome location fee. Als u kiest voor een 21-daagse reis van Perth naar Alice Springs met de Maui Ultima, om af te sluiten met een bezoek aan de rotsformatie Uluru, betaalt u €2150. Dit levert een totale korting op van maar liefst €1000! Deze aanbieding is geldig voor de volgende campers: Ultima, Ultima Plus, Beach en River met reisdata tussen 2 april en 10 juni 2018. U kunt kiezen uit de volgende ophaallocaties: Perth, Adelaide, Melbourne, SydneyBrisbane of Cairns. Inleveren is mogelijk in Alice Springs, Darwin of Broome.

Aanbieding 3: vanuit Cairns langs de Australische westkust

De derde aanbieding is geldig voor alle nieuwe camperreizen met reisdata tussen 1 januari en 31 augustus 2018, bij de volgende camper types: Ultima, Ultima Plus, Beach en River . Met kortingscode CNSOUT18 krijgt u 20% korting op uw camper en betaalt u geen one-way kosten als u kiest voor de ophaallocatie in Cairns en de inleverlocatie in Brisbane, Sydney of Melbourne.

Offerte ontvangen?

Wilt u graag een offerte ontvangen voor een Maui camper? Dan ontvangen we graag een email met de volgende gegevens, zodat we u een concreet en volledig prijsvoorstel kunnen sturen.

  • De kortingscode van uw keuze: HBTOUT18, TOPIN18 of CNSOUT18;
  • Gewenste reisroute;
  • Reisdata;
  • Naam, adres en telefoonnummer;
  • Aantal personen + geboortedata.
  • Zonder zorgen over uw verzekering op vakantie? Dan kunnen wij een verzekeringsverlagend product toevoegen.

Voorwaarden

Deze aanbiedingen gelden uitsluitend op nieuwe boekingen zolang de voorraad strekt en niet in combinatie met andere kortingen en/of specials. Prijzen zijn onder voorbehoud.