Beursaanbieding

WorldWide Campers

Boek nu uw huurcamper bij Worldwide Campers en ontvang 50 Euro beurskorting! Heeft u kennis met ons gemaakt tijdens de Vakantiebeurs of de 50Plus Beurs en wilt u gebruik maken van de speciale beursaanbieding? Gebruik voor het verzilveren van deze korting in het opmerkingenveld de code: BEURSAANBIEDING.

Voorwaarden beursaanbieding

  • Deze aanbieding is geldig voor nieuwe reserveringen en kan niet gebruikt worden in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen.
  • Deze aanbieding geldt alleen bij een minimale huurperiode van 8 dagen en loopt tot 31-03-2020.

Boek uw camperreis met korting

Maak een vrijblijvende offerte in ons boekingssysteem of neem contact met ons op. Wij helpen u graag met uw camperhuur offerte en reisplannen. Ons team heeft jarenlange ervaring met het boeken van én reizen met campers. Vragen over verhuurlocaties, campertypes, verzekeringspakketten en tarieven beantwoorden wij graag.

WorldWide Campers, uw camperspecialist

Een camper biedt ongekende vrijheid tijdens elke reis. Bepaal zelf uw route, stop met uw huurcamper waar en wanneer u maar wilt met de zekerheid dat u tijdens uw camperrondreis altijd uw eigen slaapplek en keuken bij de hand heeft. Worldwide Campers biedt wereldwijd camperverhuur aan en werkt samen met meer dan 30 camperverhuurders in Noord-Amerika, Australië & Nieuw-Zeeland, Azië, Europa, Zuidelijk Afrika en Zuid-Amerika. Ons aanbod varieert hierdoor van zeer basic kampeerbusjes tot super-de-luxe campers. Door ons uitgebreide netwerk van leveranciers kunnen wij altijd een passende camperhuur offerte voor u samenstellen. U betaalt bij ons geen reserveringskosten en offertes zijn geheel vrijblijvend.