Camper huren

Default WWC

Reizen per camper is heerlijk, waar u ter wereld ook bent. Wij bieden camperhuur aan voor de mooiste locaties wereldwijd. Zoals Amerika, het land van onbegrensde mogelijkheden. Of Australië, waar de immense Outback lonkt. In Zuidelijk Afrika kunt u de unieke ervaring beleven van het spotten van wildlife onderweg! In Zuid-Amerika beleeft u ultieme rust en vrijheid. Maar ook ons eigen continent Europa heeft zoveel moois te bieden. Klik onderstaand het continent van uw keuze aan en lees meer over de mogelijkheden!

Camper huren Noord-Amerika

Cruise America camperverhuurNoord-Amerika staat niet voor niets bekend als het continent van de onbegrensde mogelijkheden. Zowel Amerika als Canada zijn geweldige landen om met een camper te verkennen.

Lees meer

Camper huren Oceanië

Camper huren Australië en Nieuw-ZeelandZowel Australië als Nieuw-Zeeland bieden zoveel prachtige, afwisselende natuur en bruisende steden dat een camperrondreis hier eigenlijk een must is. Huur daarom een camper via WorldWide Campers.

Lees meer

Camper huren Europa

camper huren europaOns eigen continent Europa is een perfecte reisbestemming voor een rondreis per camper. Geniet van het zonnige zuiden of ontdek de prachtige natuur van het noorden met een camper van WorldWide Campers.

Lees meer

Camper huren Afrika

Camper huren Zuid-AfrikaAfrika is voor velen een droombestemming om de indrukwekkende natuur en diversiteit in wildlife te ontdekken. Op het grootste continent ter wereld kunt u bij WorldWide Campers terecht voor camperhuur.

Lees meer

Camper huren Zuid-Amerika

Camper huren Zuid-AmerikaHet langgerekte, smalle land Chili leent zich prima voor een rondreis per huurcamper. Chili is een van de meest ontwikkelde landen van Zuid-Amerika en de wegen zijn er over het algemeen van prima kwaliteit.

Lees meer

Camper huren Midden-Amerika

Camper huren Midden-AmerikaDe landen in Midden-Amerika worden steeds populairder voor een heerlijk afwisselende vakantie. Of u nu op zoek bent naar prachtige groene natuur, palmbomen en glooiende bergen.

Lees meer

Camper huren Azië

Camper huren AzieAzië is het nieuwste continent dat toegevoegd is aan het aanbod van WorldWide Campers. De eeuwenoude culturen en gastvrije, vriendelijke bevolking maken van Azië een aantrekkelijke bestemming.

Lees meer