Camper huren in Afrika

camper huren in Afrika bij camperspecials Worldwide Campers

Wilt u een camper huren in Afrika? Afrika is voor velen een droombestemming om de indrukwekkende natuur en diversiteit in wildlife te ontdekken. Op het grootste continent ter wereld kunt u bij Worldwide Campers terecht voor camperhuur in Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Bezoek de wildparken en spot de Big Five veilig en comfortabel vanuit uw eigen huurcamper! Maak een gratis en vrijblijvende offerte in het menu op de website of neem contact op met ons customer service team, die u graag van advies voorziet.

Camper huren in Afrika

Een camperreis door meerdere landen behoort bij Worldwide Campers ook tot de mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld uw camper ophalen in Kaapstad, Zuid-Afrika en richting Namibië en Botswana reizen om uw camper na een onvergetelijke reis weer in Johannesburg in Zuid-Afrika in te leveren. Dit heet een one way en heeft als voorwaarde dat u de huurcamper aan het einde van uw inlevert in op een andere locatie in hetzelfde land.

Camper huren in Botswana

Camper huren Botswana
Hoewel Botswana weinig wegen kent, is het land hartstikke geschikt om met een camper te doorkruisen. De wegen die er zijn, leiden namelijk naar de prachtige Nationale Parken zoals het Gemsbok Nationaal Park in het zuiden en het Chobe Nationaal Park in het noorden. Een camper huren in Botswana via Worldwide Campers is eenvoudig. In vier makkelijke stappen heeft u een camperhuur offerte op maat.

Camper huren in Botswana

Camper huren in Namibië

camper-huren-in-namibië
In het zuidwesten van Afrika ligt Namibië, ingeklemd tussen de Atlantische Oceaan en de Kalahariwoestijn. Namibië heeft zijn naam te danken aan de eindeloos lijkende Namib Woestijn, maar kent naast de zandlandschappen ook prachtige savannes, berglandschappen en kustplaatsjes. Als vakantiebestemming wordt Namibië dan ook steeds populairder. In Namibië biedt Worldwide Campers een verhuurlocatie in Windhoek.

Camper huren in Namibië

Camper huren in Zimbabwe

Camper huren Zimbabwe
Het Afrikaanse land Zimbabwe grenst aan Zambia, Mozambique, Zuid-Afrika en Botswana. Door de ligging is uw rondreis goed te combineren met een aantal buurlanden. Op de grens met Botswana vindt u het prachtige Hwange Nationaal Park en in het noorden liggen de wereldberoemde Victoria Falls op de oever van de Zambezi rivier. In Zimbabwe biedt Worldwide Campers een verhuurlocatie in Victoria Falls aan.

Camper huren in Zimbabwe

Camperhuur in Zuid-Afrika

Camper huren Zuid-AfrikaWilt u genieten van een heerlijke vakantie in Zuid-Afrika? Of u nu wilt genieten van een camperrondreis met het hele gezin in een luxe camper van de verhuurder Maui of liever met uw partner voor een avontuurlijke reis kiest door de ruige natuur met een 4×4 camper van Bobo of Britz. Worldwide Campers geeft u de vrijheid om alle bezienswaardigheden van uw bucketlist af te strepen in uw eigen tempo.

Camper huren in Zuid-Afrika

Een camper in Afrika geeft u volledige vrijheid!

Over het aantal kilometers dat u tijdens uw rondreis per camper aflegt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij Worldwide Campers huurt u uw camper met een ongelimiteerd aantal kilometers, dus u heeft geen extra kosten achteraf. Bij een camper huren in Afrika bent u ook standaard verzekerd tegen inbraak, diefstal en vandalisme. Zie voor meer informatie hierover de pagina verzekeringen.

Camper huren in Afrika

Een camper huren in Afrika via WorldWide Campers kan onder meer bij de verhuurbedrijven Bobo, Britz, Happy Campers en Maui. Deze verhuurders bieden samen een groot assortiment aan campers, waaronder kampeerbusjes en 4WD auto’s met een tentdak. Afhankelijk van uw reis and reisgezelschap kiest u uw voertuig. Zo is een 4WD aan te raden voor de onverharde wegen in Namibië, Botswana en Zimbabwe. Op SA campsites kijkt u voor een overzicht van campings in Zuid-Afrika.