Camper huren in Kasane

camper huren in Kasane

Hoewel Kasane erg noordelijk en ver van de hoofdstad Gaborone ligt, is het juist erg centraal gelegen tegen de grens met buurlanden Namibië, Zambia en Zimbabwe. Dit biedt veel mogelijkheden voor uw rondreis, omdat u verschillende landen kunt bezoeken. Het dorpje is omgeven door water, doordat het is ingeklemd russen de Chobe rivier en de Zambezi Rivier. Kasane telt circa 9000 inwoners en heeft alle nodige voorzieningen, zoals banken, winkels en een benzinestation. Daarnaast zijn er verschillende prachtige lodges, waar u kunt overnachten. Als u graag het Chobe Nationaal Park wilt bezoeken, kunt u het beste uw camper huren in Kasane.

Met de camper door Chobe Nationaal Park

Kasane ligt aan de noordkant van het Chobe Nationaal Park. U kunt het park betreden via de Sidudu Gate, ongeveer 40 minuten rijden vanuit Kasane. Eenmaal in het park, kunt ervoor kiezen om zelfstandig te reizen. Doordat er een geasfalteerde weg dwars door het park loopt, hoeft u niet te verdwalen en kunt u voor zonsondergang weer terug zijn bij uw kamp. U kunt er ook voor kiezen om met een ranger het park door te rijden, die de juiste plekjes weet om wildlife te spotten. Het park staat bekend om zijn grote groepen olifanten en buffels, maar ook leeuwen, krokodillen, apen en nijlpaarden zijn er te bewonderen.

De grens over naar Victoria Falls

Vanuit Kasane kunt u ook de grens over naar Zimbabwe en de Victoria Falls bezoeken. Dit zijn de breedste watervallen van Afrika, namelijk meer dan 1,7 kilometer. De bezienswaardigheid staat tevens op de UNESCO wereld erfgoedlijst. Naast uzelf verwonderen op één van de uitkijkpunten, kunt u hier ook kiezen voor activiteiten als bungeejumpen, raften en zwemmen tussen de diepe kloven.

Camper huren in Kasane

WorldWide campers biedt Kasane aan als verhuurlocatie in Botswana. Het dorp heeft een vliegveld en is te bereiken met een tussenstop in Johannesburg, Zuid-Afrika. Naast Kasane heeft WorldWide Campers ook nog een verhuurlocatie in Maun. De camperleverancier in beide plaatsen is Britz. Maak in het menu hiernaast eenvoudig en snel een offerte voor camperhuur in Kasane.