Camper huren Zuid-Afrika

camper huren in Zuid-Afrika

Wilt u genieten van een heerlijke vakantie in Zuid-Afrika? Kies dan voor een camperreis via Worldwide Campers. Met een camper heeft u alle vrijheid om Zuid-Afrika te ontdekken. Of u nu wilt genieten van een camperrondreis met het hele gezin in een luxe camper van de verhuurder Maui of u gaat met uw partner een avontuurlijke reis maken met een 4×4 camper van Bobo of Britz. Een camper huren in Zuid-Afrika voor jong en oud via WorldWide Campers. Het aanbod huurcampers is groot en wij werken altijd alleen met gerenommeerde camperverhuurders. Het is tevens mogelijk om met een huurcamper vanuit Zui-Afrika naar andere landen waaronder Namibië en Botswana in Afrika te reizen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met onze camperspecialisten.

Rondreis per camper door Zuid-Afrika

Zuid-Afrika ligt op het zuidelijkste puntje van het continent Afrika. Het heeft een uitgestrekte kustlijn van 2800 kilometer aan de Indische en Atlantische Oceaan. In het oosten liggen de Drakensbergen met de toppen als de Njesuthi (3408 m) en Mafadi (3450 m). De Mafadi is dan ook het hoogste punt van Zuid-Afrika. Met de camperhuur in Zuid-Afrika kunt u ook goed kennis maken met de indrukwekkende flora en fauna van het land. Zo kent het land meer dan 20.000 verschillende soorten planten. En natuurlijk staat het land bekend om de Grote Vijf: de olifant, leeuw, luipaard, neushoorn en buffel. Enkele belangrijke bezienswaardigheden, die u kunt bewonderen als u een camper gaat huren in Zuid-Afrika, zijn onder andere de Tafelberg, Kaap de Goede Hoop, Robbeneiland, Port Elizabeth en Nationaal Park Kruger. U kunt in Zuid-Afrika via WorldWide Campers een camper huren in Durban, Johannesburg, Kaapstad en Port Elizabeth.

Waarom kiest u Worldwide Campers in Zuid-Afrika?

Een camper huren in Zuid-Afrika bij Worldwide Campers biedt vele voordelen, onder andere:

  • Duidelijke voorwaarden
  • Goede service
  • NoRisk Garantie
  • All inclusive tarieven
  • Ruim aanbod campers in Zuid-Afrika

Een camper huren in Zuid-Afrika met kinderen

Bent u van plan om een camperrondreis door Zuid-Afrika te maken met uw kinderen? Houdt u er dan rekening mee dat u onder andere de paspoorten en geboorteaktes van uw kinderen bij u moet hebben.  Naast bovengenoemde punten gelden er nog een aantal andere regels voor gezinnen reizend naar Zuid-Afrika. Neem daarom voordat u op reis gaat naar Zuid-Afrika de volgende voorwaarden goed door en voorkom onnodige ‘verrassingen’. Bent u geïnteresseerd in een geweldige rondreis door Zuid-Afrika? Maak dan gebruik van de camperhuur in Zuid-Afrika door Worldwide Campers.