Camper huren in Durban

camper huren in Durban

Met het milde klimaat en kilometers lange stranden, is Durban een ideale vakantiebestemming voor de zomer en de winter. Maakt u een camperrondreis in Zuid-Afrika, dan is Durban een prima plaats om uw huurcamper op te halen of weer in te leveren. Maar ook als onderbreking van een rondreis met de camper is Durban een mooie bestemming. Een camper huren in Durban voor een onvergetelijke reis door Zuid-Afrika? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via onze website. Een van onze camper specialisten neemt contact met u op om de camperhuur offerte voor Durban te bespreken.

Durban en omgeving met een camper

Als u het luieren op de vele stranden van Durban zat bent, is het goed om te weten dat u in de nabijheid veel natuurschoon treft. Op slechts een paar uur rijden zit u in iSimangaliso Wetland Park, waar u onder andere nijlpaarden kunt spotten. Hluhluwe Imfolozi Game Reserve is ook een prachtige plek om de ‘Big Five’ te spotten en de ruige natuur van Afrika te ontdekken. Vanuit Durban kunt u ook richting de bekende Drakensbergen, waar u prachtig uitzicht over de weide omtrek heeft.

Een camper huren in Durban

Als u uw camper huurt bij WorldWide Campers, heeft u de keuze uit verschillende verhuurders. In Durban kunt u een camper ophalen bij Britz, waar u de keuze heeft uit diverse kleinere campers en 4×4 kampeerautos’s of backpack campers. Geeft u de voorkeur aan een wat luxere camper, dan kunt u kiezen voor een camper van Maui. Maui geeft u de keuze uit een aantal grotere campers die uitstekend geschikt zijn voor uw gezinsvakantie.

Een camper huren in Zuid-Afrika bij een andere locatie

Naast camperverhuur in Durban kunt u via WorldWide Campers ook een vrijblijvende offerte aanvragen voor een huurcamper in de volgende locaties in Zuid-Afrika: