Camper huren in Johannesburg

camper huren in Johannesburg

Een camper huren in Johannesburg en de prachtige nationale parken van Zuid-Afrika bezoeken? Wilt u vanuit uw camper leeuwen, olifanten, neushoorns en zebra’s fotograferen in het Kruger Park? Dan is Johannesburg een prima plek om uw huurcamper op te halen. Ook Swaziland en Kwazulu Natal zijn vanuit Johannesburg goed te bereiken. En vergeet op uw rondreis per camper niet om St Lucia te bezoeken, waar u in de wetlands onder meer schildpadden, krokodillen, flamingos en pelikanen kunt vinden. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor Johannesburg via onze website en laat u informeren over een rondreis per camper door Zuid-Afrika.

De grootste stad van Zuid-Afrika

Johannesburg is de grootste stad van Zuid-Afrika en het hart van de Zuid-Afrikaanse economie. De stad kent meer dan vier miljoen inwoners en heeft een rijke geschiedenis. Als u uw reis in Johannesburg begint, bezoek dan het Apartheid Museum en de Soweto, de Southern Western Townships, waar Nelson Mandela en Desmond Tutu vandaan komen. Johannesburg heeft een groot international vliegveld, waar u vanuit Europe rechtstreeks naartoe kunt vliegen.

Een camper huren in Johannesburg

In Zuid-Afrika biedt WorldWide Campers Johannesburg aan als verhuurlocatie. Wanneer u per camper op safari wilt, overweeg dan bijvoorbeeld een van onze speciale Britz safari campers te huren. Al onze campers zijn standaard WA verzekerd. Uiteraard heeft u de mogelijkheid een uitgebreidere verzekering af te sluiten. Meer informatie hierover kunt u lezen op de pagina verzekeringen.

Camperhuur mogelijkheden

Bent u van plan om een rondreis per camper te maken in Zuid-Afrika, maar wilt u de huurcamper liever ophalen in een andere stad dan Johannesburg? Bij WorldWide Campers kunt u ook een voordelige camper huren inKaapstadDurban en Port Elizabeth. Op alle verhuurlocaties kunt u de camper ophalen of inleveren. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met ons Customer Service Team.