Camper huren in Kaapstad

camper huren in Kaapstad

Kaapstad wordt ook wel de Mother City van Zuid-Afrika genoemd en dat is niet voor niets! U kunt hier genieten van een van de mooiste uitzichten ter wereld vanaf de Tafelberg. En een bezoekje aan Robben Island, waar Nelson Mandela gevangen zat, is ook een must. Maar Zuid-Afrika is natuurlijk veel meer dan alleen Kaapstad: het is een land met schitterende natuur en veel wildlife. De beste manier om al dat moois te zien, is door een camper huren in Kaapstad en op rondreis te gaan. Zo heeft u van dag tot dag de vrije keuze om te bepalen waar de reis naar toe gaat.

Rondreis door Zuid-Afrika

U kunt een camper huren in Kaapstad en uw rondreis bijvoorbeeld beginnen met de 180 kilometer lange tocht van Kaapstad naar Gansbaai. Hier kunt u walvissen, zeerobben, pinguïns en (voor de liefhebbers) zelfs witte haaien kunt spotten. Rijdt u met uw huurcamper daarna meer richting binnenland? Dan kunt u de beroemde wijngaarden van Zuid-Afrika zien en verder kans maken oog in oog te staan met een antilope, steenbok of zebra. Breng ook zeker een bezoek aan één van de natuurparken, die Zuid-Afrika rijk is, zoals Namaqualand, Addo Elephant National Park of het beroemde Kruger Park. Al deze parken hebben verschillende omheinde campings, waar u met uw camper kunt overnachten. Gaat u in het hoogseizoen reizen? Zorg dan dat u deze campings tijdig reserveert, zodat u zeker bent van een plek.

Een camper huren in Kaapstad

In Zuid-Afrika biedt Worldwide Campers onder andere Kaapstad aan als verhuurlocatie. Als u besluit uw camper te huren in Kaapstad, dan heeft u de keuze uit een huurcamper van BritzMaui, Bobo Campers of Happy Campers. Wilt u graag op safari met uw camper? Dan zijn de campertypes met 4WD extra aan te raden op de onverharde wegen. Wilt u uw camperreis graag in een andere stad dan Kaapstad eindigen? Afhankelijk van de verhuurder is dit mogelijk bij een van de andere locaties in Zuid-Afrika of buurlanden. Zo kunt u uw camper van Bobo Campers bijvoorbeeld ook inleveren in Windhoek, Namibië. Voor meer informatie over de camperverhuurders, kunt u lezen op onze pagina ‘Verhuurders’.

Camper huren op een andere locatie in Zuid-Afrika

Naast camperverhuur in Kaapstad, kunt u in Zuid-Afrika via Worldwide Campers ook huurcampers reserveren in de steden JohannesburgDurban en Port Elizabeth. Vraag via onze website een vrijblijvende camperhuur offerte aan voor Zuid-Afrika of neem contact op met onze customer service afdeling.