Camper huren in Port Elizabeth

camper huren in Port Elizabeth

Een camper huren in Port Elizabeth voor een avontuurlijke camperrondreis door Zuid-Afrika? Port Elizabeth staat ook wel bekend als “the friendly city”. Bij het ophalen van uw huurcamper in Port Elizabeth maakt u gelijk kennis met de vriendelijkheid en gastvrijheid van deze stad, gelegen in de provincie Oost-Kaap in Zuid-Afrika. Als u uw camperreis in Port Elizabeth start, is de Garden Route een absolute tip.

Garden Route richting Kaapstad

De Garden Route is een route langs de zuidelijke kustlijn richting Kaapstad. U kunt beginnen met een bezoek aan het Addo Elephant Park. Addo is één van de grootste natuurgebieden van Zuid-Afrika en u mag er met de huurcamper doorheen rijden. Na één of twee dagen de prachtige natuur en wildlife van het park te hebben bewonderd, kunt u doorrijden naar Jeffreys Bay. Dit surfersdorpje aan de kust is een leuke tussenstop. Vervolg uw route richting de Stormsrivier en u ervaart de uitgestrekte bossen en groene bergen.

Prince Alfred’s Pass

Andere bezienswaardigheden in deze populaire route zijn de Plettenberg Bay, de lagune van Knysna en de Prince Alfred’s Pass, een prachtige route van 70 kilometer over een onverharde bergpas. Mocht u nog meer wildlife willen spotten, dan kunt u verderop in de route de Gondwana Game Reserve niet overslaan. U kunt er ook voor kiezen om de Garden Route in Kaapstad te beginnen en in Port Elizabeth te eindigen. Er zijn tal van routes en uitgestrekte natuurgebieden, dus verkeerd rijden kan bijna niet.

Een camper huren in Port Elizabeth

In Port Elizabeth kunt u een huurcamper ophalen bij de bekende verhuurders Britz en Maui. Kiest u voor een avontuurlijke kampeervakantie, dan bent u bij Britz aan het goede adres. Britz biedt in Zuid-Afrika echte 4×4 kampeerauto’s aan met alle noodzakelijke extra’s voor uw avontuurlijke camperrondreis in Zuid-Afrika. Als u met het hele gezin een rondreis maakt in Zuid-Afrika, kunt u voor uw gezinsvakantie kiezen voor leverancier Maui. Deze camperverhuurder biedt comfortabele campers zoals de Spirit 4ST.

Verhuurlocaties in Zuid-Afrika

Bent u niet op zoek naar een camper in Port Elizabeth, maar in een andere plaats in Zuid-Afrika? Via WorldWide Campers kunt u ook een camper huren in: