Camper huren Australië & Nieuw-Zeeland

camper huren in Australië & Nieuw-Zeeland

Aan de andere kant van de wereld ligt een waar paradijs

Zowel Australië als Nieuw-Zeeland bieden zoveel prachtige, afwisselende natuur en bruisende steden dat een camperrondreis hier eigenlijk een must is. Wilt u namelijk wat zien in Australië en Nieuw-Zeeland, dan zullen er behoorlijk wat kilometers (of miles) gemaakt moeten worden. En hoe kan dat nu comfortabeler dan in uw eigen camper van WorldWide Campers? Een camper huren in Australië & Nieuw-Zeeland? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Camperhuur Australië

Camper huren Australië
Australië heeft in bijna elke grote stad wel een camper verhuurstation ; Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, HobartMelbourne, Perth en Sydney. Haal uw huur camper op in Melbourne en ga voor een ontdekkingstocht door Australië over de Great Ocean Road en daarna eventueel het binnenland in om Ayers Rock te zien, bij Alice Springs.

Camper huren in Australië

Camperhuur Nieuw-Zeeland

Camper huren Nieuw-ZeelandOf huur een camper in Auckland en maak een rondreis door Nieuw-Zeeland. Wanneer u bij Wellington oversteekt met de veerboot, kunt u niet alleen het Noordereiland verkennen, maar ook het schitterende Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. U kunt dan de huurcamper ook inleveren in Queenstown of Christchurch.

Camper huren in Nieuw-Zeeland