Camper huren Australië

Camper huren in Australië via camperverhuur Worldwide Campers

Wilt u een camper huren in Australië voor een avontuurlijke rondreis door het land down under? Worldwide Campers helpt u graag om van uw camper rondreis door Australië een geweldig ervaring te maken. Australië lijkt er bijna voor gemaakt om met een camper rond te reizen. Tijdens onze zomer is het in Australië winter. Gelukkig is het weer in grote delen van Australië tijdens de winter nog steeds beter dan de gemiddelde Europese zomer hier. Een populaire route per camper in Australië is die van Cairns naar Brisbane. Een camper huren in Australië geeft u de vrijheid om het tropische klimaat van de provincie Queensland en de kustlijn van de Gold Coast te ervaren. Deze regio is erg geliefd bij surfers en backpackers.

Camper huren in Australië

Worldwide Campers biedt u een verscheidenheid aan camperverhuurders in Australië aan. Of u nu met een 6-persoons motorhome of een knusse budgetcamper rond wilt reizen, bij Worldwide Campers kunt u kiezen voor een camper die past bij uw wensen. Backpacken in Australië met de grootste vorm van vrijheid kan met een busje van Hippie Camper of Jucy Campers, twee camperverhuurders in Australië die vrolijke beschilderde campervans verhuren voor de backpacker die op wil vallen. Voor een gezinsvakantie in een motorhome met zekerheid kiest u voor een camper van Apollo of Britz. Bij camperverhuurder Britz kunt ook een 4×4 camper huren in Australië. Informeer voordat u uw camper huurt goed naar waar u wel en niet mag rijden met uw huurcamper. Ook als u kiest voor luxe kunt u een camper huren. Worldwide Campers werkt samen met Maui en Star RV, camper verhuurbedrijven die gloednieuwe luxe campers verhuren. Kortom, een camper huren in Australië staat garant voor een avontuurlijke camper vakantie, voor welke verhuurder u ook kiest.

All Inclusive camperhuur tarieven

Alle campers worden verhuurd zonder kilometerrestrictie, zodat u zorgeloos kunt reizen. Dus al reist u met uw huurcamper van Sydney helemaal naar Perth, u komt achteraf nooit voor extra kosten te staan. Informeert u voordat u uw huurcamper ophaalt naar de mogelijkheden voor de verzekeringen van uw huurcamper en het afkopen van het eigen risico. Op deze manier kunt u zorgeloos van uw camper vakantie genieten! Bent u nog op zoek naar een camping? Bekijk voor een overzicht van campings de website van Big4. Via onze leveranciers Britz en Apollo krijgt u 10% korting op uw verblijf bij een Big4 camping!

Bespaar op uw camperrondreis door Australië

Aangezien het best wel een stuk vliegen is naar Australië is het gebruikelijk om een lange vakantie te boeken. Binnenlandse vluchten zijn goedkoop en erg populair in Australië. U kunt via Worldwide Campers meerdere campers boeken voor diverse camperlocaties. Kies bij het reserveren van meerdere campers altijd voor dezelfde camperleverancier, zodat u in aanmerking kunt komen voor de Long hire korting van de verhuurder op uw camperhuur. Een camper huren in Australië kan op één van de volgende locaties of combineer uw camperhuur vakantie in Australië met het huren van een camper in Nieuw-Zeeland: Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth of Sydney.