Camper huren in Adelaide

Camper huren in Adelaide via camperverhuur Worldwide Campers

Een camper huren in Adelaide voor uw rondreis door Australië kan voordelig en eenvoudig via Worldwide Campers. Met een huurcamper ziet u meer van de omgeving van Adelaide en heeft u de ultieme vrijheid tijdens uw vakantie door Australië. Zo kunt u bijvoorbeeld rijden naar de wijngebieden van de Barossa Valley, ongeveer 70 kilometer gelegen vanaf Adelaide. Bezoek in de Barossa Valley de meer en minder bekende wijnhuizen, zoals de wijnkelder van Jacobs Creek. Voor een andere mooie dagtrip met uw camper kunt u een bezoek brengen aan het Fleurie schiereiland op ongeveer 110 kilometer afstand van Adelaide. Ook Kangaroo Island is erg mooi om te bezoeken tijdens uw camperrondreis. Om al deze mooie gebieden te bewonderen is een camper huren in Adelaide hiervoor perfect. U geniet volop van de vrijheid en privacy die een camper via Worldwide Campers u biedt.

Ervaar camper huren in Adelaide

Het groene en gezellige Adelaide wordt door de Australiërs ook wel de ’20 Minute City’ genoemd. De stad is compact en goed bereikbaar. Vanuit de binnenstad ben je in 20 minuten ofwel op het strand, of de nabijgelegen Adelaide Hills of wijngebied McLaren Vale. Voor kunstliefhebbers loont het de moeite hun trip naar Adelaide in het voorjaar te plannen: elk jaar vindt begin maart het Adelaide Festival plaats. Een van de grootste kunstfestivals ter wereld, waar mensen van over de hele wereld op af komen.

Ontdek Adelaide per camper

In het zuiden van Australië biedt Worldwide Campers Adelaide aan als camperverhuur locatie. U kunt in Adelaide een camper huren van CheapaApollo, Britz en Maui. Of u nu gaat genieten van een camperrondreis met het hele gezin of gaat backpacken met vrienden of uw partner. Via Worldwide Campers vindt u altijd een huurcamper die past bij uw wensen en eisen.  Combineer uw rondreis door Australië met een bezoek aan Sydney, Alice Springs of Brisbane en ontdek de vele natuurwonderen die Australië u biedt.

Op zoek naar een andere camperlocatie in Australië?

Naast een camper huren in Adelaide kunt u via Worldwide Campers ook een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw camperrondreis door het prachtige Australië vanuit bijvoorbeeld Melbourne,  Perth en Cairns. Mocht u ook nog het eiland Tasmanie willen verkennen, dan kunt u een camper huren in hoofdstad Hobart. Zoekt u meer informatie over uw ophaal- of afleverlocatie of over het juiste campertype, neem dan contact op met ons customer service team.