Camper huren in Alice Springs

Camper huren in Alice Springs via camperverhuurder Worldwide Campers

Wilt u een camper huren in Alice Springs? Alice Springs, ook wel kortweg Alice genoemd, is een ideaal startpunt als u per huurcamper de outback van Australië wilt verkennen. De stad ligt in het geografische midden van Australië en wordt aan alle kanten omgeven door de rode zandvlaktes van de MacDonnell Ranges. Mocht u een camper huren in Alice Springs, dan kunt u makkelijk beroemde hoogtepunten als Ayer’s Rock (Uluru) en het nationale park Kata Tjuta bereiken. Het gebied rond Alice Springs werd oorspronkelijk bewoond door de Aboriginals. Tijdens uw camperrondreis door het gebied rondom Alice Springs kunt u heel wat te weten komen over hun geschiedenis. Op veel plekken die voor de Aboriginals van historisch belang zijn, vindt u informatieborden. In de stad zelf kunt u tevens authentieke Aboriginalkunst kopen. Maak een gratis en vrijblijvende offerte voor camperhuur in het menu van de website.

Een camper huren in Alice Springs

Wilt u uw reis beginnen in het midden van Australië en een camper huren in Alice Springs? Bij Worldwide Campers heeft u keuze uit een camper van Apollo, Britz, Maui of Cheapa Campa. Uiteraard is het bij de meeste verhuurders mogelijk om uw huurcamper in te leveren in een andere plaats dan waar u hem heeft opgehaald. U kunt uw camperrondreis dus prima beginnen in Alice Springs en eindigen aan de oostkust van Australië. Wilt u een camper huren vanuit Alice Springs voor een zogeheten one way? De kosten van een one way verschillen per verhuurder. Informeer bij ons customer service team over de kosten van een one way.

Uw rondreis door de Australische Outback

De outback van Australië is een ruig gebied, met maar weinig steden. Van zuid naar noord loopt er door het hele gebied een goed begaanbare snelweg. Daarnaast zijn er ook veel onverharde wegen. Als u graag wilt rondreizen in centraal Australië, informeer dan naar de gebieden waar u wordt afgeraden om te rijden. Houd er verder ook rekening mee, dat u op uw rondreis door dit gebied maar mondjesmaat benzinestations tegenkomt. Het is aan te raden bij elke mogelijkheid uw huurcamper vol te tanken. Bent u op zoek naar campings? Kijk op de website van Big4 voor een overzicht.

Een camper huren in Australië

Naast een camper huren in Alice Springs, kunt u via Worldwide Campers in Australië ook een camper huren in SydneyAdelaide, BrisbanePerthDarwinBroome en Cairns. Worldwide Campers heeft ook een verhuurlocatie op het Australische eiland Tasmanië, namelijk in de hoofdstad Hobart. Benieuwd of er momenteel specials en kortingen zijn voor camperhuur in Australië? Kijk dan op onze Aanbiedingen. Wilt u graag meer informatie over campertypes en de tarieven, neem dan contact op met het customer service team.