Camper huren in Brisbane

camper huren in Brisbane

Brisbane in Queensland is een van de grootste steden van Australië. Wanneer u met uw huurcamper deze stad uitrijdt, komt u terecht bij een aantal van de mooiste stranden van de oostkust. Surfliefhebbers kunnen hun hart ophalen wanneer ze met hun camper richting het zuiden rijden. Daar ligt aan de Gold Coast het bekende strand Surfers Paradise met zijn perfecte surfgolven. Wie wil duiken, snorkelen of vissen kan met de huurcamper vanuit Brisbane naar het noorden rijden, naar de Sunshine Coast. En wilt u het binnenland verkennen? Direct ten westen van Brisbane komt u met uw camper bij een gebied met mooie meren, waar u prima een nachtje of langer kunt verblijven. Hoe u uw rondreis door Australië ook maakt, een camper huren in Brisbane zorgt er voor dat u altijd op mooie plekken komt!

Ontdek Brisbane en omgeving per camper

Brisbane is de derde grootste stad van Australië, na Sydney en Melbourne. Met een typisch subtropisch klimaat is het heerlijk toeven in deze stad. Net als de andere Australische steden, is Brisbane prima met openbaar vervoer maar zeker ook per camper te ontdekken. Het raster systeem van de stad maakt het makkelijk navigeren. Maak een tripje over de Brisbane rivier, abseil van Kangaroo Point Cliffs of huur een fiets en rijd door de Botanische Tuinen. Een leuke dagtocht is een ferry oversteek naar Moreton Island. Maar ook in Brisbane zelf is genoeg te zien en beleven.

Een camper huren in Brisbane

Aan de oostkust van Australië biedt WorldWide Campers Brisbane aan als verhuurlocatie. U heeft hier een ruime keuze uit de campers van Hippie Camper (max. 2 personen), Cheapa Campa, Britz, Star RV of Apollo. Wij werken alleen met uitstekende camperverhuurders, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw Australië rondreis. Bij alle verhuurders beschikt u over ongelimiteerde kilometers en is de camperinventaris altijd inclusief in de huurprijs. Onze campers zijn altijd standaard WA verzekerd en ook tegen diefstal of vandalisme. U heeft ook de optie om een No-Risk verzekering af te sluiten. Zie voor meer informatie de pagina verzekeringen.

Voordelig een camper huren in Australië

Anders dan een camper huren in Brisbane, kunt u uw camper ook ophalen in een andere stad. U kunt bij WorldWide Campers in Australië ook terecht voor camperhuur in onder andere SydneyHobartMelbourneAdelaide en Perth. Bent u op zoek naar advies of meer informatie over de verhuurlocaties of verschillende campertypes, neem dan contact op met ons customer service team.