Camper huren in Broome

camper huren in Broome

Voor een prachtige rondreis door het noorden van Australië kunt u een camper huren in Broome. Aan het begin van de vorige eeuw was deze stad het centrum van de parelvisserij, waardoor de stad een rijke historie heeft. Broome ligt op een schiereiland in de Indische Oceaan en is omgeven door tropische bossen en schitterende stranden. Door zijn noordelijke ligging kreeg Broome tijdens de Tweede Wereldoorlog veel aanvallen te verduren. Liefhebbers van geschiedenis kunnen in deze stad veel leren over de positie van Australië tijdens de Tweede Wereldoorlog. En voor wie nog verder terug wil in de tijd: in de omgeving van Broome zijn ook sporen van dinosaurussen te vinden. Natuurliefhebbers zullen vooral genieten van de tropische flora en fauna rondom de stad en de ongerepte kust.

Start uw rondreis in Broome

Wanneer u uw huurcamper ophaalt in Broome, dan heeft u twee keuzes voor uw camper rondreis. U kunt naar het noorden rijden door het prachtige gebied van de Kimberleys, een wildernis met rotsen, watervallen en wilde dieren. Daarna kunt u uw weg vervolgen door de Northern Territory tot aan de plaats Darwin. Houdt u er wel rekening mee dat dit deel van Australië dunbevolkt is en dat er weinig goede wegen zijn. Informeer daarom van te voren altijd goed welke wegen begaanbaar zijn voor uw huurcamper. Rijdt u met uw huurcamper vanuit Broome naar het zuiden dan kunt u spectaculaire rotskusten verwachten, schitterende stranden en nationale parken met tropische vegetatie. Ongeveer halverwege de weg tussen Broome en Perth ligt het Ningaloo Rif, een must voor wie iets wil zien van het Australische onderwaterleven.

Uw camper huren in Broome

In Broome kunt u bij WorldWide Campers onder meer een camper huren van Apollo, Britz, Maui of Cheapa Campa. Gezien de ruigheid van West-Australië is het zeker te overwegen een camper van het type 4WD te huren. U heeft uiteraard de mogelijkheid om uw camper in Broome te huren en hem af te leveren op een van onze andere verhuurlocaties, bijvoorbeeld in Darwin of Perth.

Andere verhuurlocaties in Australië

Omdat Broome een internationaal vliegveld heeft, is het een ideale plaats om tevens uw camper te huren. Naast Broome kunt u in Australië via WorldWide Campers ook een camper huren in bijvoorbeeld SydneyMelbourne, Perth en Adelaide. Mocht u meer informatie zoeken over de verhuurlocaties, neem dan gerust contact op met ons customer service team.