Camper huren in Darwin

Camper huren in Darwin via camperverhuur Worldwide Campers

Wat dacht u van een camper huren in Darwin? Darwin is de meest noordelijk gelegen stad van Australië. Als u met een huurcamper door het noordelijke deel van Australië wilt rond reizen, is Darwin een goed startpunt. Darwin is de hoofdstad van de Northern Territory en grenst aan de Timorzee. De stad ligt middenin het meest tropische gebied van Australië en kent een lange geschiedenis. Al in de 17e eeuw zetten Nederlandse ontdekkingsreizigers hier voor het eerst voet aan land. Toch zijn er maar weinig historische gebouwen in Darwin. De stad werd bijna geheel verwoest tijdens de Tweede Wereldoorlog en in de jaren 70 door orkaan Tracy. Tegenwoordig is Darwin een van de modernste steden van Australië. De stad is omgeven door prachtige natuur: het nabij gelegen Kakadu National Park is zeker een bezoek waard. En ook de tropische stranden in de buurt verdienen een stop tijdens uw camper rondreis. Een camper huren in Darwin geeft u alle vrijheid om deze bezienswaardigheden te bezoeken.

Ervaar camper huren in Darwin

Mocht u een camper huren in Darwin, dan zijn er een aantal opties die u een onvergetelijke reis garanderen. U kunt door de Northern Territory naar het zuiden rijden richting Alice Springs. Hiervandaan ligt de beroemde rode rotsformatie Ayer’s Rock (Uluru) binnen handbereik. Vervolgens kunt u uw reis vervolgen naar het zuiden, via de Stuart Highway tot aan Port Augusta. Afhankelijk van uw tijd, kunt u van Port Augusta richting Adelaide of, een stukje verder richting het oosten, naar Sydney.

Kies de oostkust of de westkust

Een alternatief is om met uw huurcamper vanuit Darwin eerst een stuk richting het zuiden te rijden door de Northern Territory en dan af te slaan naar Townsville aan de oostkust van Australië. Bent u meer geïnteresseerd in de ongerepte westkust van Australië? Dan kunt u ook uw camper huren in Darwin en daarvandaan naar Broome rijden, dwars door de schitterende natuur van de Kimberley streek. Hoe u uw camper rondreis ook maakt, Darwin biedt met zijn internationale luchthaven een goed startpunt, voor wie in elk geval het noordelijk deel van Australië per camper wil verkennen.

Andere locaties om in Australië een camper te huren

Worldwide Campers biedt in Darwin huurcampers aan van diverse verhuurders, zoals Britz, Apollo en Maui. Wilt u uw camper ophalen in Darwin, maar achterlaten in een andere plaats, dan is dat mogelijk. Vaak zijn hier wel extra kosten aan verbonden, dus informeer van te voren bij Worldwide Campers naar de voorwaarden. Naast een camper huren in Darwin kunt u ook een anders ophaallocatie in Australië kiezen. Via Worldwide Campers kunt u ook een camper huren in bijvoorbeeld Sydney, PerthAdelaide en Melbourne. Neem contact op met ons customer service team voor meer informatie over de verhuurlocaties of campertypes.