Camper huren in Hobart

Camper huren in Hobart via camperverhuur Worldwide Campers

Op uw rondreis door Australië kunt u een aantal dagen uittrekken om het eiland Tasmanië, voor de Australische zuidkust, te verkennen per huurcamper. Een camper huren in Hobart zorgt voor een unieke ervaring. De Nederlander Abel Tasman ontdekte het eiland dat zich bij uitstek leent voor een ontdekkingsreis per camper. De wegen zijn er heerlijk rustig en de afstanden niet al te groot. Wie het hele eiland op zijn gemak per huurcamper wil rondreizen, doet er goed aan om daar een dag of tien voor uit te trekken. Deze hoofdstad ademt de sfeer van een rustig vissersplaatsje en het Tasmanian Museum is absoluut een bezoek waard. Hier kunt u meer te weten komen over de geschiedenis en de bevolking van Tasmanië. Een camper huren in Hobart is de perfecte start voor elke rondreis door Tasmanië.

Een camper huren in Hobart

Kiest u voor een camper huren in Hobart, rijd dan naar het westen en u bereikt u via een rustig groen heuvellandschap het Mount Field National Park. Hier vallen mooie wandelingen te maken door de regenwoudachtige bossen met diverse watervallen. Vervolg met uw camper de weg richting het noorden en u komt door een uitgestrekt gebied met bossen, heuvels en meren, zoals Lake St. Clair, het diepste meer van Australië dat werd gevormd in de ijstijd. Via de spookstad Queenstown, met afgravingen en goudmijnen, bereikt u met uw huurcamper Cradle Mountain National Park, een van de mooiste gebieden van Tasmanië. Uw rondreis per huurcamper vervolgt u daarna oostwaarts via het kleine plaatsje Sheffield vol gekleurde muurschilderingen.

Langs de Nationale Parken

Nog een paar uur verder naar het oosten bereikt u Launceston, de tweede stad van Tasmanië, met veel leuke restaurantjes en winkels. Hierna vervolgt u uw camper rondreis naar de oostkust, naar de witte stranden, rode rotsen en turquoise water van de Bay of Fires. Langs de oostkust rijdt u naar het plaatsje Bicheno, waar u in de buurt een bezoek kunt brengen aan de Fairy Penguin Rookery, een plek waar pinguïns aan land komen. Wanneer u hiervandaan uw rondreis per camper richting het zuiden vervolgt, komt u langs twee schitterende nationale parken: Freycinet en Tasman National Park, bij uitstek plekken om veel wildlife te zien. Vanaf Tasman National Park rijdt u terug naar Hobart, waar u uw huurcamper weer in kunt leveren. Bij Worldwide Campers heeft u ook de mogelijkheid om uw camper op een andere locatie in te leveren.

Een geschikte camper voor elke gebruiker

In Hobart biedt Worldwide Campers huurcampers aan van Britz, Apollo en Maui. Of u nu op zoek bent naar een kleine camper voor u en uw partner, een grote camper voor het hele gezin of een 4WD camper wilt huren voor een avontuurlijke reis vanuit Hobart. Bij Worldwide Campers vindt u altijd een geschikte camper voor uw camperrondreis door Tasmanië. Naast een camper huren in Hobart om Tasmanië te ontdekken, kunt u via Worldwide Campers ook een camper huren op het Australische vasteland, bijvoorbeeld in AdelaideAlice SpringsSydneyCairns en Perth. Voor meer informatie over onze verhuurlocaties in Australië, kunt u contact opnemen met ons customer service team.