Camper huren in Melbourne

Camper huren in Melbourne via Worldwide Campers

Een camper huren in Melbourne voor een fantastische rondreis door Australië? Melbourne is een gezellige stad aan de zuidoostkust van Australië. Als u uw huurcamper hier ophaalt en de stad uit rijdt, bent u direct middenin de natuur. Zo kunt u met uw camper naar het nabijgelegen Phillip Island om pinguïns te zien of naar Cape Otway om koalaberen te spotten. Overnachtingsmogelijkheden voor u en uw camper zijn er in het gebied rond Melbourne in overvloed. Langs de kust ten westen van Melbourne kunt u de camper neerzetten op een van de kampeerplaatsen in de vele nationale parken. Ook kunt u doorrijden naar Adelaide en daarvandaan met uw camper een rondreis door de Australische outback beginnen.

Camper huren in Melbourne

Naast bovengenoemde bezienswaardigheden, is het zeker de moeite waard om een dagtocht te maken over de Great Ocean Road. Deze kustroute leidt langs spectaculaire rotsformaties en de ruige oceaan. Een prachtige rit tussen Torquay en Allansford! De bochtige weg vergt wel veel oplettendheid dus het is aan te raden veel stops te nemen. Er zijn veel uitkijkpunten en parkeerplaatsen langs de weg waar u bijvoorbeeld rustig kunt lunchen binnen of buiten uw huurcamper. Door op pad te gaan met de huurcamper kunt u gaan en staan waar u wilt en biedt dit veel vrijheid en mogelijkheden. Voor geschikte campings voor de camper moet u in Australië bij Big4 zijn.

Met uw camper door Australië

In het zuidoosten van Australië biedt Worldwide Campers Melbourne aan als verhuurlocatie. U kunt in Melbourne uw huurcamper van bijvoorbeeld Britz, Apollo of Cheapa Campa ophalen en hem eventueel in een andere stad weer inleveren. Dit geeft u alle vrijheid om uw eigen rondreis te plannen door Australië. Worldwide Campers heeft in Australië een ruim aanbod huurcampers, geschikt voor één tot wel zes personen. Ook een camper huren in Melbourne? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor een rondreis per camper door Australië. Wie weet begint uw eerst volgende campervakantie in Melbourne Australië!

Meer camperhuur mogelijkheden in Australië

Worldwide Campers heeft verschillende verhuurlocaties verdeelt over heel Australië, zoals Sydney, Alice Springs, Adelaide, Darwin en Broome. Naast een camper huren in Melbourne heeft Worldwide Campers ook een verhuurlocatie in Hobart op het prachtige eiland Tasmanië, ongeveer 240 km van de Australische zuidkust. Dit eiland is zeer geschikt voor een bezoek met de huurcamper en heeft heerlijke rustige wegen. Neem contact op met het customer service team voor meer informatie over onze verhuurlocaties of te huren campertypes.