Camper huren in Perth

camper huren in Perth

Perth is de grootste stad van West-Australië en de vierde grootste stad van het land. Mocht u een camper huren in Perth en uw rondreis vanuit deze grote stad beginnen, dan moet u er rekening mee houden dat Perth op grote afstand van andere grote steden ligt. Omdat u lange afstanden door nauwelijks bewoond gebied rijdt en weinig winkels tegenkomt onderweg, is Perth een goed punt om benodigde spullen in te slaan. Daarnaast ligt de stad aan de Indische Oceaan en wordt doorstroomd door de Swan rivier. Voordat u met uw huurcamper de stad verlaat, moet u ook zeker even een bezoek brengen aan het enorme Kings Park. Dit park met zijn mooie botanische tuinen ligt midden in de stad.

Uw camper huren in Perth

Wanneer u uw camper ophaalt in Perth, kunt u ervoor kiezen richting het noorden te rijden. U komt dan langs de ongerepte kust met nationale parken zoals Nambung National Park, waar u de Pinnacles kunt zien, een aantal kalkstenen pilaren die vanuit het zand zo’n zes meter de lucht in rijzen. Nog verder naar het noorden vindt u mooie riffen, zoals het bekende Ningaloo rif. Wie kennis wil maken met dolfijnen, moet zijn reis per huurcamper zeker even stoppen bij Monkey Mia, waar er met dolfijnen gezwommen kan worden. Een andere mogelijkheid vanuit Perth is om naar Adelaide aan de zuidkust te reizen. U rijdt dan met uw camper door de Nullarbor vlakte, een uitgestrekt gebied zonder bomen. Stop tijdens uw rondreis langs de zuidkust ook zeker in de buurt van de plaats Albany, waar u bossen met reusachtige eucalyptusbomen vindt. Hier heeft u een goede kans om tussen de bladeren koala’s te zien.

Een one-way camper huren

WorldWide Campers heeft in Perth huurcampers van diverse verhuurbedrijven ter beschikking. Zo kunt u hier een camper huren van bijvoorbeeld Britz, Apollo of een vrolijk beschilderde 2-persoons Hippie Camper, die ideaal is voor jongeren met een beperkt budget. Wilt u uw camper ophalen in Perth, maar achterlaten in bijvoorbeeld Adelaide of Broome, dan is dat bij de meeste verhuurders geen probleem. Vraag naar de mogelijkheden bij ons callcenter.

Andere locaties om in Australië een camper te huren

Naast uw camper huren in Perth kunt u in Australië via Worldwide Campers ook een camper huren in bijvoorbeeld DarwinCairnsSydney, Alice Springs en Melbourne. Worldwide Campers heeft ook een verhuurlocatie op het eiland Tasmanië, in de hoofdstad Hobart. Neem contact op met ons customer service team voor meer informatie en advies over onze verhuurlocaties en specials in Australië.