Camper huren in Sydney

camper huren in Sydney

Sydney is de perfecte uitvalsbasis om uw rondreis door het zuidoosten van Australië te beginnen. Een uurtje rijden buiten Sydney vindt u een schitterend natuurgebied, The Blue Mountains. Hier kunt u kilometers ver over het groene berglandschap turen. Vanuit The Blue Mountains kunt u verder het binnenland van Australie intrekken of een reis langs de kust maken. U kunt richting het noorden rijden, naar Brisbane, maar u kunt de westkust ook vervolgen richting het zuiden en naar Melbourne rijden. Waar u in Australië ook komt, het land is bij uitstek geschikt voor rondreizen per camper. Overal vindt u prima uitgeruste campings, geschikt voor campers. Ook veel nationale parken en staatsbossen beschikken over goede kampeerplekken waar u uw camper neer kunt zetten. Een camper huren in Sydney geeft u de ultieme vrijheid om Australië op uw eigen tempo te ontdekken.

Ontdek wereldstad Sydney

Sydney is het perfecte start- of eindpunt voor uw camperreis door Australië. Deze wereldstad is een heerlijke plaats en niet voor niets de meest populaire plaats van Australië. Het heerlijke klimaat en de mooie ligging aan zee maken het niet verwonderlijk dat veel mensen hier blijven om te genieten van de Australische ‘no worries’ lifestyle. Spreid uw picknickkleedje uit in de Botanische Tuinen of pak de ferry naar Manly en vaar door de havens van Sydney als een echte ‘local’.

Van Sydney naar Cairns

Een populaire roadtrip in Australië is langs de relaxte en idyllische westkust vanuit Sydney richting Cairns. Onderweg komt u onder andere langs Brisbane, Sunshine Coast, Airlie Beach en prachtige natuurparken als Lamington National Park. Vanuit uw eindbestemming Cairns kunt u meedoen aan een georganiseerde trip naar Great Barrier Reef, om ’s werelds mooiste en grootste koraalrif te bewonderen. WorldWide Campers biedt mogelijkheden om uw camper in te leveren in Cairns. Indien u geïnteresseerd bent in een one-way door Australië, neem dan contact op met ons customer service team.

Een camper huren in Sydney

Als u uw camper huurt in Sydney, dan heeft u de keuze uit campertypes van Cheapa Campa, Apollo, Star RV of Britz. Voor meer informatie over de camperverhuurders kunt u terecht op de pagina verhuurders. Hou verder vooral ook onze specials in Australië in de gaten! In Australië kunt u ook een camper huren in bijvoorbeeld Melbourne, Adelaide, Darwin, Brisbane en Perth. WorldWide Campers heeft ook een verhuurlocatie in Hobart, op het eiland Tasmanië.