Camper huren in Sydney

camper huren in Sydney

Wilt u een camper huren in Sydney? Sydney is de perfecte uitvalsbasis om uw rondreis door het zuidoosten van Australië te beginnen. Een uurtje rijden buiten Sydney vindt u een schitterend natuurgebied, The Blue Mountains. Hier kunt u kilometers ver over het groene berglandschap turen. Vanuit The Blue Mountains kunt u verder het binnenland van Australië intrekken of een reis langs de kust maken. U kunt richting het noorden rijden, naar Brisbane, maar u kunt de westkust ook vervolgen richting het zuiden en naar Melbourne rijden. Waar u in Australië ook komt, het land is bij uitstek geschikt voor rondreizen per camper. Overal vindt u prima uitgeruste campings, geschikt voor campers. Ook veel nationale parken en staatsbossen beschikken over goede kampeerplekken waar u uw camper neer kunt zetten. Een camper huren in Sydney geeft u de ultieme vrijheid om Australië op uw eigen tempo te ontdekken.

Ontdek wereldstad Sydney

Sydney is het perfecte start- of eindpunt voor uw camperreis door Australië. Deze wereldstad is een heerlijke plaats en niet voor niets de meest populaire plaats van Australië. Het heerlijke klimaat en de mooie ligging aan zee maken het niet verwonderlijk dat veel mensen hier blijven om te genieten van de Australische ‘no worries’ lifestyle. Spreid uw picknickkleedje uit in de Botanische Tuinen of pak de ferry naar Manly en vaar door de havens van Sydney als een echte ‘local’.

Van Sydney naar Cairns

Een populaire roadtrip in Australië is langs de relaxte en idyllische westkust vanuit Sydney richting Cairns. Onderweg komt u onder andere langs Brisbane, Sunshine Coast, Airlie Beach en prachtige natuurparken als Lamington National Park. Vanuit uw eindbestemming Cairns kunt u meedoen aan een georganiseerde trip naar Great Barrier Reef, om ’s werelds mooiste en grootste koraalrif te bewonderen. Aan het einde van uw reis kunt u uw camper weer inleveren in Cairns. Hiervoor betaalt u wel een one way fee. Bent u opzoek naar de leukste campgrounds op uw route? Check dan het overzicht op Big4.

Een camper huren in Sydney

Mocht u een camper huren in Sydney, dan heeft u de keuze uit campers van Cheapa Campa, Apollo, Star RV of Britz. Voor meer informatie over de camperverhuurders kunt u terecht op de pagina verhuurders. Hou verder vooral ook onze specials in Australië in de gaten! In Australië kunt u ook een camper huren in bijvoorbeeld Melbourne, Adelaide, Darwin, Brisbane en Perth. Worldwide Campers heeft ook een verhuurlocatie in Hobart, op het eiland Tasmanië. Maak een gratis en vrijblijvende offerte in het menu op de website. Heeft u nog vragen over camperhuur in Sydney? Neem dan contact op met ons customer service team.