Camper huren in Sydney

Camper huren in Sydney via camperverhuurder Worldwide Campers

Wilt u een camper huren in Sydney? Sydney is de perfecte uitvalsbasis om uw rondreis door het zuidoosten van Australië te beginnen. Een uurtje rijden buiten Sydney vindt u een schitterend natuurgebied, The Blue Mountains. Hier kunt u kilometers ver over het groene berglandschap turen. Waar u in Australië ook komt, het land is bij uitstek geschikt voor rondreizen per camper. Overal vindt u prima uitgeruste campings, geschikt voor campers. Ook veel nationale parken en staatsbossen beschikken over goede kampeerplekken, waar u uw camper neer kunt zetten. Een camper huren in Sydney geeft u de ultieme vrijheid om Australië op uw eigen tempo te ontdekken. Maak een gratis en vrijblijvende offerte in het menu op de website.

Ontdek wereldstad Sydney

Een camper huren in Sydney geeft u perfecte start- of eindpunt voor uw camperreis door Australië. Deze wereldstad is een heerlijke plaats en niet voor niets de meest populaire plaats van Australië. Het aangename klimaat en de mooie ligging aan zee maken het niet verwonderlijk dat veel mensen hier blijven om te genieten van de Australische ‘no worries’ lifestyle. Spreid uw picknickkleedje uit in de Botanische Tuinen of pak de ferry naar Manly en vaar door de havens van Sydney als een echte ‘local’. Bent u opzoek naar de leukste campgrounds op uw route? Check dan het overzicht op Big4.

Camper huren in Sydney

Mocht u een camper huren in Sydney, dan heeft u een hele ruime keuze uit camperverhuurders. Reist u alleen met uw partner of een vriend en bent u op zoek naar avontuur? Dan passen de budget campervans van Hippie, Jucy, Camperman Australia of Cheapa Campa bij uw reis. Reist u met uw gezin en bent u op zoek naar wat meer comfort? De campers van Apollo, MauiBritz en Star RV zijn dan geschikt voor u. Deze camperverhuurders bieden u allemaal verschillende modellen waar u uit kunt kiezen, waardoor er voor elk budget een geschikte camper is te vinden.

Camper huren in Australië

U kunt een camper huren in Sydney, maar u heeft keuze uit veel meer steden in Australië: Melbourne, Adelaide, CairnsDarwin, Brisbane, BroomeAlice Springs en Perth. Worldwide Campers heeft ook een verhuurlocatie in Hobart, op het eiland Tasmanië. U kunt er ook voor kiezen om uw camper op te halen in Sydney en in te leveren in een andere stad in Australië, zoals Cairns. Hier zitten wel one way kosten aan verbonden, die verschillen per verhuurder. Heeft u nog vragen over camperhuur in Sydney? Neem dan contact op met ons customer service team.