Camper huren Nieuw-Zeeland

camper huren in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is de ultieme bestemming om per camper te ontdekken, niet heel verwonderlijk dus dat steeds meer klanten van WorldWide Campers kiezen voor dit unieke land. Ontdek de wonderschone, ongerepte natuur van Nieuw-Zeeland met een camper van Worldwide Campers. Of u nu een camperrondreis begint vanuit Auckland, Christchurch of Queenstown, via Worldwide Campers heeft u altijd een ruim aanbod campers bij verschillende camperverhuurders. In Nieuw-Zeeland maakt het niet uit met welke camper u reist, alle campers van Worldwide Campers bieden garantie voor een onvergetelijke camperrondreis! Een camper huren in Nieuw-Zeeland geeft u volledige vrijheid om dit prachtige land op uw tempo met een camper te ontdekken.

Eilandhoppen in Nieuw-Zeeland met een camper

Nieuw-Zeeland is een prachtig land om in rond te reizen; er is weinig verkeer, de wegen zijn goed onderhouden en het fabelachtige landschap maakt elke kilometer die u aflegt mooier. Ga eilandhoppen en verken zowel het Zuider- als het Noordereiland. Vanuit Wellington kunt u gemakkelijk met de ferry naar Picton en terug. U zult dan ongetwijfeld ook ontdekken waarom zoveel reizigers verliefd zijn geworden op dit land. Het is wel aan te raden de ferry vooraf te reserveren.

Camperverhuurders in Nieuw Zeeland

Een camper huren in Nieuw-Zeeland via Worldwide Campers kan bij de volgende camperverhuurders: McRentBritz, Maui, MightyStar RV, Apollo, Jucy campers, Cheapa Campa en Hippie Campers. Het aanbod in Nieuw-Zeeland is erg divers. Zo kunt u kiezen voor een tweepersoons kampeerbus, zoals de Jucy Cabana camper, heel geschikt voor een avontuurlijke vakantie. Een goede middenklasse camper is de Britz Explorer, perfect voor een gezin met twee kleine kinderen. Bent u met een groot gezin op vakantie of wilt u gewoon van een ruime. luxueuze camper, dan is de Perseus 31ft Star RV camper misschien wel wat voor u. Voor meer informatie over deze camperverhuurders kunt u kijken op de pagina verhuurders. Heeft u een vraag over camper huren in Nieuw-Zeeland? Neem dan contact op met ons customer service team.

Wild kamperen met een camper in Nieuw-Zeeland

Kamperen in het wild is een van de redenen om met de camper door Nieuw-Zeeland te rijden. Of u nu aan een meer, rivier of strand wilt staan met uw Worldwide camper, het kan allemaal. Wel is het van belang dat u als ‘wild kampeerder’ rekening houdt met een aantal zaken. Een van de belangrijkste regels is dat u kampeert in een zogenaamde ‘self-contained’ camper. Dit houdt in dat de camper over een toilet, douche en afvalwatertank moet beschikken. Voor meer informatie over wild kamperen met een camper in Nieuw-Zeeland kunt u contact met ons opnemen, of bekijk de informatie die onze leverancier Jucy geeft.

Veilig de weg op en een camper huren in Nieuw-Zeeland

Ga veilig de weg op in Nieuw-Zeeland met uw huurcamper en neem de website Drive Safe goed door voor vertrek. De website helpt u bij het plannen van uw camperrondreis en geeft u diverse veiligheidstips. Ook vindt u op deze website een interessante video over de verkeersregels met een camper in Nieuw-Zeeland.