Camper huren Nieuw-Zeeland

camper huren in Nieuw-Zeeland via camperverhuurder Worldwide Campers

Wilt u een camper huren in Nieuw-Zeeland en op deze manier de twee eilanden verkennen? Steeds meer klanten van Worldwide Campers kiezen voor dit unieke land, want Nieuw-Zeeland is hartstikke geschikt voor camperreizen. Ontdek de wonderschone, ongerepte natuur op uw eigen tempo. Of u nu aan een meer, rivier of strand wilt staan voor een overnachting, u mag onder een aantal voorwaarden in de vrije natuur kamperen in Nieuw-Zeeland. Een camper huren in Nieuw-Zeeland kan gemakkelijk bij Worldwide Campers. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan op onze website. Heeft u nog vragen over camperhuur in Nieuw-Zeeland? Neem dan contact op met ons customer service team.

Eilandhoppen in Nieuw-Zeeland met een camper

Nieuw-Zeeland is een prachtig land om in rond te reizen; er is weinig verkeer, de wegen zijn goed onderhouden en het fabelachtige landschap maakt elke kilometer die u aflegt mooier. Ga eilandhoppen en verken zowel het Zuider- als het Noordereiland. Vanuit Wellington kunt u gemakkelijk met de ferry naar Picton en weer terug. U zult dan ongetwijfeld ook ontdekken waarom zoveel reizigers verliefd zijn geworden op dit land. Het is wel aan te raden de ferry vooraf te reserveren.

Camper huren in Nieuw-Zeeland

Een camper huren in Nieuw-Zeeland via Worldwide Campers geeft u veel keuze. Reist u met zijn tweeën en houdt u van avontuur? Dan passen de campervans van Cheapa Campa, Jucy en Hippie bij u. Let wel op dat hier campertypes bij zitten, die geen eigen toilet en douche hebben. Dit betekent dat u niet in de vrije natuur mag kamperen. Reist u met uw gezin of bent u op zoek naar wat meer comfort? De campers van Britz, Maui, Mighty, Apollo en Star RV hebben wat meer luxe. Alle camperverhuurders bieden u verschillende soorten campertypes, dus u zult altijd een model  vinden dat bij uw budget en reiswensen past.

Camper huren in Nieuw-Zeeland

Een camper huren in Nieuw-Zeeland kan in verschillende steden en op zowel het Noorder- als Zuidereiland. U heeft de keuze uit camperverhuurlocaties in Auckland, Wellington op het Noordereiland en  Christchurch en Queenstown op het Zuidereiland. Tegen betaling van een one way fee is het bij de meeste verhuurders ook mogelijk om uw camper op een andere verhuurlocatie in te leveren. U kunt de exacte kosten voor een one way opvragen bij ons customer service team. Ga veilig de weg op in Nieuw-Zeeland met uw huurcamper en neem de website Drive Safe goed door voor vertrek. De website helpt u bij het plannen van uw camperrondreis en geeft u diverse veiligheidstips.