Camper huren in Auckland

camper huren in Auckland

Wilt u Nieuw-Zeeland verkennen met een camper? U kunt een camper huren in Auckland, op het Noordereiland, en hier starten met uw rondreis. Zo kunt u in uw camper vanuit Auckland naar het noorden naar de Bay of Islands, een favoriete bestemming om te snorkelen of duiken. Hiervandaan kunt u in uw huurcamper nog verder doorrijden tot het uiterste noordpuntje van het Noordereiland. Vervolgens bewondert u het schitterende uitzicht bij de vuurtoren van Cape Reinga. Ook kunt u vanuit Auckland met uw camper naar het zuiden rijden, langs de kust of via het groene binnenland met zijn vulkanen. En wie de tijd heeft, kan met de camper de oversteek maken met de veerboot naar het Zuidereiland. Uiteraard heeft u dan de mogelijkheid om uw huurcamper daar weer in te leveren, bijvoorbeeld in Christchurch.

Breng een paar dagen door in Auckland

Zodra u de huurcamper in Auckland heeft opgehaald, verlaat dan niet meteen de stad. Er is zoveel te doen in Auckland, dat u hier best een paar dagen kunt blijven. In Auckland kunt u vanaf de iconische Sky Tower helemaal over de stad heenkijken of een bezoek brengen aan het Auckland Museum voor een geschiedenisles over Nieuw-Zeeland. Ook kunt u de slapende vulkaan Mt. Eden beklimmen of de veerboot vanuit de stad naar Devonport nemen. Daarna kunt u met de camper alsnog de stad verlaten en naar het noorden of het zuiden reizen.

Camper huren in Auckland

Als u uw camper wilt ophalen in Auckland, heeft u de keuze uit bijvoorbeeld een huurcamper van Britz of Apollo. Deze camperverhuurders hebben in Auckland een breed aanbod van huurcampers, variërend van een tweepersoons hightop camper tot een ruime zes persoonscamper. Voor meer luxe kunt u terecht bij Star RV, waar uw huurcamper maximaal 1 jaar oud is. Geeft u de voorkeur aan een kleinere, vrolijke backpack camper? WorldWide Campers werkt in Nieuw-Zeeland samen  met Mighty Campers, Cheapa Campers, Hippie Campers en Jucy Campers.

Andere verhuurlocaties in Nieuw-Zeeland

U kunt een camper huren in Auckland, maar Worldwide Campers heeft nog meer verhuurlocaties op het Noorder- en Zuidereiland. Andere locaties waar u uw camper kunt ophalen of inleveren in Nieuw-Zeeland zijn Christchurch, Queenstown en Wellington. Het is ook mogelijk om een one-way te maken van het Noorder- naar Zuidereiland of andersom tegen extra kosten. Voor specials en informatie over one-ways van Auckland naar Christchurch of andersom kunt u contact opnemen met het customer service team. Zij adviseren u graag.