Camper huren in Christchurch

camper huren in Christchurch via camperspecialist Worldwide Campers

Wilt u een camper huren in Christchurch en rondreizen in Nieuw-Zeeland om de wonderlijke natuur met eigen ogen te zien? U hoeft vanuit Christchurch niet ver te rijden om met uw camper een groot aantal hoogtepunten van het Zuidereiland af te reizen. Wanneer u bijvoorbeeld vanuit Christchurch naar het zuiden rijdt langs de kust, komt u langs de opmerkelijke Moeraki Boulders. Rijdt u nog verder door, dan kunt u een bezoek brengen aan Dunedin, waar u de steilste straat ter wereld vindt. Bij Christchurch bevindt zich de belangrijkste luchthaven van het Zuidereiland, waarvandaan u na uw rondreis per camper eventueel uw terugvlucht kunt maken. Een camper huren in Christchurch kan gemakkelijk bij Worldwide Campers. Maak een offerte in het menu van de website in vier snelle stappen. Heeft u nog vragen over camperhuur in Christchurch? Neem dan contact op met ons customer service team.

Reis vanuit Christchurch naar Auckland

Afhankelijk van het aantal weken dat u in Nieuw-Zeeland spendeert, kunt u van het Zuidereiland naar het Noordereiland reizen. U kunt de veerboot nemen van Picton naar hoofdstad Wellington. Op het Noordereiland zijn verschillende mooie natuurparken, zoals Whanganui of Lake Taupo. Indien u fan bent van de Lord of the Rings-films, is het ook leuk om Matamata te bezoeken. Dit is het gebied waar de films deels zijn opgenomen. Een andere aanrader is Rotorua, bekend van de kleurrijke heetwaterbronnen. Sluit uw reis af in Auckland, waar u ook nog op safari kunt gaan naar walvissen en dolfijnen. Bent u benieuwd waar u kunt overnachten? Kijk op NewZealand.com voor alles over campings.

Camper huren in Christchurch

Wilt u een camper huren in Christchurch, dan heeft u de keuze uit een reeks camperverhuurders. Wilt u met z’n tweeën op een avontuurlijke reis door het Zuidereiland? Dan past een kleine camper van Hippie, Jucy of Cheapa Campa bij uw wensen. Bent u op zoek naar een ‘self contained’ camper met toilet en watertank en douche en iets meer comfort? Dan past een camper van Apollo, Britz, Maui, Mighty of premium verhuurder Star RV beter bij uw reiswensen. Bij de meeste camperverhuurders is het mogelijk om een one way te maken, waarbij u de camper inlevert in bijvoorbeeld Auckland op Noordereiland. Dit kan tegen betaling van one way kosten, die per verhuurder verschillen.

Camper huren in Nieuw-Zeeland

Naast een camper huren in Christchurch biedt Worldwide Campers ook nog een verhuurlocatie in Queenstown op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Op het Noordereiland kunt u uw huurcamper ophalen of inleveren in Auckland en Wellington. Indien u vragen heeft over specials of de mogelijkheden van one-ways van het Zuidereiland naar het Noordereiland of andersom, neem dan contact op met ons customer service team.