Camper huren in Christchurch

camper huren in Christchurch

Wilt u een camper huren in Christchurch en rondreizen om de mooiste natuur te zien die Nieuw-Zeeland te bieden heeft? U hoeft vanuit Christchurch niet ver te rijden om met uw camper een groot aantal hoogtepunten van het Zuidereiland af te reizen. Wanneer u bijvoorbeeld vanuit Christchurch naar het zuiden rijdt langs de kust, komt u langs de opmerkelijke Moeraki Boulders, levensgrote ronde stenen ballen die op het strand te vinden zijn. Rijdt u nog verder door, dan kunt u een bezoek brengen aan Dunedin, waar u de steilste straat ter wereld vindt. Gaat u vanuit Christchurch naar het westen, dan kunt u uw sportiviteit tonen door aan de westkust een van de gletsjers te bedwingen. Bij Christchurch bevindt zich de belangrijkste luchthaven van het Zuidereiland, waarvandaan u na uw rondreis per camper eventueel uw terugvlucht kunt maken.

Reis vanuit Christchurch naar Auckland

Afhankelijk van de hoeveelheid tijd die u heeft, kunt u ook van het Zuidereiland naar het Noordereiland reizen. U kunt de veerboot nemen naar hoofdstad Wellington. Op het Noordereiland zijn verschillende mooie natuurparken, zoals Whanganui of Lake Taupo. Indien u fan bent van de Lord of the Rings-films, is het ook leuk om Matamata te bezoeken. Dit is het gebied waar de films deels zijn opgenomen. Een andere aanrader is Rotorua, bekend van de kleurrijke heetwaterbronnen. Sluit uw reis af in Auckland, waar u ook nog op safari kunt gaan naar walvissen en dolfijnen.

Camper huren in Christchurch

Wanneer u uw camper in Christchurch wilt ophalen, heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een huurcamper van Star RV, Apollo, Britz, Hippie Camper of Cheapa Campa. Samen bieden deze leveranciers een ruim assortiment aan campers en campervans in elk soort budget. Wilt u alleen een rondreis maken over het Zuidereiland, dan is Christchurch de belangrijkste aankomst- en vertrekluchthaven. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen per veerboot met uw huurcamper over te steken naar het Noordereiland. Eventueel kunt u ook daar de camper weer inleveren in Auckland. Ook een camper huren in Christchurch? Vraag vandaag nog een vrijblijvende camperhuur offerte aan van WorldWide Campers.

Andere verhuurlocaties in Nieuw-Zeeland

Naast een verhuurlocatie in Christchurch biedt WorldWide Campers ook nog een verhuurlocatie in Queenstown op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Op het Noordereiland kunt u uw huurcamper ophalen of inleveren in Auckland en Wellington. Indien u vragen heeft over specials of one-ways van het Zuidereiland naar het Noordereiland of andersom, neem dan contact op met ons customer service team.