Camper huren in Wellington

camper huren in Wellington

Wilt u een camper huren in Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland, voor een avontuurlijke rondreis met z’n tweeën? Wellington ligt op het zuidelijkste punt van het Noordereiland, waardoor u vanuit deze stad de keuze hebt om het hele Noordereiland te verkennen of juist de veerboot neemt richting Zuidereiland om uw reis te beginnen. Wellington ligt tussen de heuvels en kan hierdoor niet verder uitbreiden. Alles is te voet te bezichtigen in de stad. Bezoek het Te Papa museum, kijk uit over de stad op Mount Victoria en bezoek de Botanic Gardens.

Reis richting het Noorden

Kiest u voor het Noordereiland, dan kunt u van Wellington afreizen naar het Tongariro National Park, het oudste nationale park van Nieuw-Zeeland. Andere aanraders in de route richting het noorden zijn Lake Taupo en Rotorua, waar u kleurrijke heetwaterbronnen kunt bewonderen. Voor u verder naar Auckland reist, kunt u ook nog naar het schiereiland Coromandel rijden. Hier kunt u genieten van prachtige, panoramische uitzichten over de kust vanaf de ruwe heuvels.

Reis richting het Zuiden

Neemt u toch liever met de veerboot van Wellington naar Piction op het Zuidereiland? Parkeer uw huurcamper dan eerst in Mount Richmond Forest Park voor een mooie wandeling door de bossen en de heuvels. Hierna kunt u verder het binnenland intrekken en genieten van het Nelson Lakes National Park. Ook hier is meer dan 250 km aan wandelpaden langs de blauwe meren en de beboste bergen. Als laatste moet u ook zeker het beroemde Arthurs Pass bezoeken. Door het midden van dit nationale park loopt een snelweg tussen de bergtoppen door, die u met uw huurcamper niet mag overslaan.

Camper huren in Wellington

Op de verhuurlocatie van WorldWide Campers in Wellington kunt u een Jucy camper huren. Dit zijn avontuurlijke campervans voor 2 tot 4 personen. Jucy biedt de mogelijkheid om de camper op een andere plaats in Nieuw-Zeeland in te leveren, zoals Christchurch, Queenstown of Auckland. Voor deze one-way betaalt u wel een drop-off fee.

Verhuurlocaties in Nieuw-Zeeland

Gaat u met meer personen of wilt u gewoon wat meer luxe en comfort in uw camper? WorldWide Campers biedt u ook andere camperleveranciers in Nieuw-Zeeland. In Auckland, Queenstown en Christchurch kunt u onder andere ook een camper huren van Britz, Maui, Apollo en StarRV. Voor meer informatie over welke camper aansluit op uw wensen kunt u contact opnemen met ons customer service team.