Camper huren in Nagano

Camper huren in Nagano

Wilt u een camper huren in Nagano? Nagano ligt op een kleine vier uur rijden vanuit hoofdstad Tokyo. Nagano ligt in een prachtig, bergachtig natuurgebied. Deze regio wordt door de Japanners ook wel ‘het dak van Japan’ genoemd en huisvest een groot deel van het Chūbu-Sangaku National Park. Daarnaast heeft Nagano nog een aantal kleinere parken die vooral skiërs, bergbeklimmers en liefhebbers van de Japanse Onsen, warmwaterbronnen, aantrekken. Nagano stad zelf staat vooral bekend als voormalig organisator van de Olympische Winterspelen. In Nagano is de Zenkō-ji tempel een belangrijke bezienswaardigheid.

Ontdek Japan met uw huurcamper vanuit Nagano

Vanuit Nagano kunt u gemakkelijk de rest van Japan verkennen en met uw huurcamper komt u op plekken waar u anders niet zou komen. Daarbij ervaart u het Japanse leven van dichtbij. Japan heeft legio campings, van eenvoudig en klein tot luxe campings van allerlei faciliteiten voorzien. Maak een camper rondreis en bezoek de drukke steden en prachtige natuur. Mis vooral niet een theeceremonie en ga lekker uitrusten in een Onsen, een Japanse warmwaterbron of badhuis. Vanuit Nagano bent u in een klein uur in Matsumoto, waar Japans’ oudste historische houten kasteel staat. Deze mystieke plek is uw bezoek meer dan waard.

Boek nu uw huurcamper in Nagano bij WorldWide Campers

In Nagano, Kai en Hiratsuka verhuurt WorldWide Campers huurcampers van leverancier McRent, de grootste verhuurder van Europa. McRent biedt een prima prijs/kwaliteitverhouding en helpt u graag op weg in Japan, onder andere door een gratis roadside manual mee te geven. Hierin staan vertalingen van de belangrijkste Japanse terminologie en uitleg over de verschillende verkeersborden en stops onderweg. McRent verhuurt verschillende campertypes. Van kleine, simpele kampeerbusjes tot grote, luxe campers voor het hele gezin of een groep reizigers. Informeer naar de mogelijkheden bij ons team door contact met ons op te nemen. Of maak gelijk een vrijblijvende offerte via het menu links.