Camper huren België

Camper huren in België

Wil je graag een camper huren in België voor een veilige vakantie dichtbij huis? Haal je camper op in Brussel en ontdek alle prachtige plekken van België, waar je misschien nooit eerder tijd voor hebt gemaakt. Zoek de rust op en ga op outdoor avontuur in de Ardennen en combineer je reis met een bezoek aan authentieke steden als Gent, Antwerpen en Brugge. Wil je ook nog genieten van de zon en zee? Zoek dan een mooie camping bij de Belgische kust. Zo heb je een gevarieerde vakantie met de vrijheid om je eigen tempo te bepalen. Geïnteresseerd in een camper huren in België? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan op onze website.

Camper huren in België

Voor camperhuur in België werkt Worldwide Campers samen met Indie Campers. Dit is een van de grootste camperverhuurders van Europa en biedt een ruim assortiment in kampeerbusjes en campers. De verhuurlocatie, waar je je camper ophaalt, ligt in Zaventem, net buiten Brussel. Het voordeel van een camper huren in België, is dat je eenvoudig andere Europese landen kunt bezoeken met je huurcamper. Breid je rondreis door België uit met een paar dagen Duitsland, Frankrijk of Zwitserland! En je reist natuurlijk altijd op je eigen tempo en met de vrijheid dat je zelf je route bepaalt. Wil je wel graag een paar campings vastleggen voor je aan je rondreis begint? Download dan de ACSI app en ga onbezorgd op reis.

Camper huren bij Worldwide Campers

Omdat de verhuurlocatie in Brussel onze enige Belgische locatie is, breng je je camper aan het einde van je vakantie ook weer terug in Brussel. Onze verhuurder Indie Campers biedt ook internationale one way reizen aan, waar je je camper niet in Brussel in levert, maar op een andere Europese locatie. Dit is wel tegen betaling van een extra one way vergoeding. Geïnteresseerd in een one way camperreis? Informeer bij ons customer service team naar de mogelijkheden! Naast het feit dat je met je huurcamper volledig verzekerd op reis gaat, kan je bij Worldwide Campers ook nog een eigen risico verzekering afsluiten. Voor €7,50 per dag koop je je eigen risico helemaal af en ga je echt zonder zorgen op vakantie! Lees hier meer over deze No Risk garantie.

Goed om te weten!

  • Je kunt je eigen auto achterlaten in het magazijn van de verhuurlocatie (op basis van beschikbaarheid) tijdens je camperreis.
  • Ook je huisdier mag gewoon mee op reis! Voorwaarde is wel dat uw hond 30 kg of minder weegt en je een extra huisdiertoelage betaalt. Wil je je hond meenemen? Geef dit dan aan op je offerte aanvraag.

Veilig op reis met een camper

Ben je op zoek naar een manier om veilig op vakantie te gaan ondanks het coronavirus? Je wil graag dichtbij huis blijven, drukke plekken kunnen mijden en de flexibiliteit behouden om binnen korte tijd terug naar huis te kunnen. Dan is een camper huren in België een goede optie! Alle campers van onze aanbieders worden van binnen en buiten grondig schoongemaakt na elke huurperiode. En eenmaal onderweg heb je al je eigen benodigde voorzieningen bij de hand, zoals een keuken, douche en toiletReis gemakkelijk naar veilige en rustige bestemmingen met jouw eigen huisje op wielen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.