Camper huren Duitsland

camper huren in duitsland

Wilt u een camper huren in Duitsland? Buurland Duitsland is niet voor niets vakantieland nummer 1 bij Nederlanders! Afwisselende natuur, historie, cultuur en lekker eten maken van Duitsland een heerlijke bestemming voor een rondreis met een camper van Worldwide Campers. Bijkomend voordeel is dat Duitsland lekker dichtbij ligt, zodat u optimaal van uw vakantiedagen kunt genieten. Maak een gratis en vrijblijvende offerte op onze website. Ons customer service team neemt contact met u op om de offerte door te nemen.

Ontdek Duitsland per camper

Een camper huren in Duitsland geeft u met haar 16 deelstateneen zeer diverse rondreis en veel keuze. Van de bruisende, hippe hoofdstad Berlijn tot de charme van het Zwarte Woud. En van de prachtige natuur van Beieren tot de drukke industriesteden van het Ruhrgebied. Duitsland biedt ieder wat wils. Voor gezinnen is het buitenleven van Duitsland zeer aantrekkelijk: lekker fietsen, wandelen, kanoën of gewoon een ritje maken in de camper. Cultuur- en geschiedenisliefhebbers halen dan weer hun hart op in de steden, tjokvol historie.

Kamperen in Duitsland

Hoewel Duitsland erg geliefd is als kampeerland is wildkamperen hier verboden. Wel biedt het land meer dan duizend campings in alle prijs en kwaliteitscategorieën. Kijk op de website van Eurocampings voor een overzicht. Reist u in het hoogseizoen? Dan is het aan te raden om alvast een paar campings online te reserveren. Populaire regio’s voor een camperreis zijn de prachtige landschappen langs de Moezel en het natuurgebied Eifel. Worldwide Campers biedt verhuurlocaties in heel Duitsland aan van onze verhuurders McRent en Apollo. Omdat one ways niet mogelijk zijn in Duitsland, levert u uw camper altijd weer in bij dezelfde verhuurlocatie.

Een camper huren in Duitsland

Onze verhuurder McRent heeft in Duitsland verhuurlocaties in Berlijn, Bremen, Dortmund, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Karlsruhe, Keulen, Leipzig, Mannheim, München en Stuttgart. McRent biedt verschillende campertypes afhankelijk van de grootte van uw reisgezelschap. De verhuurder hanteert een hoge kwaliteitsstandaard en de campers zijn nooit ouder dan drie jaar. McRent heeft kleine campers, geschikt voor twee personen, maar ook grotere familiemodellen met maximaal zes slaapplaatsen. Als u een camper heeft gehuurd in Duitsland is het mogelijk om voor uw vertrek online in te checken, zodat u uw camper nog sneller kunt ophalen als u eenmaal op bestemming bent. In Hamburg kunt u ook kiezen voor onze verhuurder Apollo, die in 2019 een eerste vestiging in Europa opende. Wel is Apollo een ervaren camperverhuurder. Het bedrijf heeft tientallen verhuurlocaties in Australië, Nieuw-Zeeland en Noord-Amerika.