Camper huren Duitsland

camper huren in duitsland

Buurland Duitsland is niet voor niets vakantieland nummer 1 bij Nederlanders! Afwisselende natuur, historie, cultuur en lekker eten maken van Duitsland een heerlijke bestemming voor een rondreis met een camper van WorldWide Campers. Bijkomend voordeel is dat Duitsland lekker dichtbij ligt, zodat u optimaal van uw vakantiedagen kunt genieten. Ook een camper huren in Duitsland? Maak een vrijblijvende offerte op onze website. Een camper specialist van WorldWide Campers neemt contact met u op om de offerte door te nemen.

Ontdek Duitsland met uw WorldWide Camper

Duitsland is met haar 16 deelstaten groot genoeg voor een zeer diverse rondreis per huurcamper. Van de bruisende, hippe hoofdstad Berlijn tot de charme van het Zwarte Woud. En van de prachtige natuur van Beieren tot de drukke industriesteden van het Ruhrgebied. Duitsland biedt ieder wat wils. Voor gezinnen is het buitenleven van Duitsland zeer aantrekkelijk: lekker fietsen, wandelen, kanoën of gewoon een ritje maken in de camper. Cultuur- en geschiedenisliefhebbers halen dan weer hun hart op in de steden, tjokvol historie.

Een camper huren in Duitsland voor een vertrouwde rondreis

WorldWide Campers werkt in Duitsland samen met verhuurder McRent. McRent is de grootste camperverhuurmaatschappij in Europa en heeft in Duitsland verhuurlocaties in Berlijn, Bremen, Dortmund, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Karlsruhe, Keulen, Leipzig, Mannheim, München en Stuttgart. McRent heeft kleine campers, geschikt voor twee personen, maar ook grotere modellen voor het hele gezin. McRent hanteert een hoge kwaliteitsstandaard en de campers zijn nooit ouder dan drie jaar. Bij het ophalen van uw camper bij McRent ontvangt u duidelijke instructies over de camper. Het is ook mogelijk om vooraf online te registreren zodat u efficiënt en snel uw camper kunt ophalen ter plaatse.Voor meer informatie over de verhuurder McRent kunt u terecht op de verhuurders pagina.