Camper huren Duitsland

Camper huren in Duitsland via camperverhuurder Worldwide Campers

Wilt u een camper huren in Duitsland? Buurland Duitsland is niet voor niets vakantieland nummer 1 bij Nederlanders! Afwisselende natuur, historie, cultuur en lekker eten maken van Duitsland een heerlijke bestemming voor een rondreis per camper van Worldwide Campers. Bijkomend voordeel is dat Duitsland lekker dichtbij ligt, zodat u optimaal van uw vakantiedagen kunt genieten. Een camper huren in Duitsland? Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een camperhuur offerte aan via onze website. Ons customer service team neemt contact met u op om de offerte door te nemen.

Camper huren in Duitsland

Een camper huren in Duitsland kan bij Worldwide Campers op verschillende huurlocaties verspreid over het hele land. Afhankelijk van waar u naartoe vliegt of rijdt, kiest u uw camperverhuurlocatie, maar steden als Berlijn, DüsseldorfFrankfurt en München zijn vanwege de ligging populaire verhuurlocaties. Duitsland biedt met haar 16 deelstaten voor een ieder wat wils. Van de bruisende, hippe hoofdstad Berlijn tot de charmes van het Zwarte Woud. En van de prachtige natuur van Beieren tot de drukke industriesteden van het Ruhrgebied. Voor gezinnen is het buitenleven van Duitsland zeer aantrekkelijk: lekker fietsen, wandelen, kanoën of gewoon een ritje maken in de camper. Cultuur- en geschiedenisliefhebbers halen dan weer hun hart op in de steden, tjokvol historie.

Camperverhuurders in Duitsland

In Duitsland kunt u een camper huren van twee verschillende verhuurders. Onze verhuurder McRent heeft in Duitsland verhuurlocaties in Berlijn, Bremen, Dortmund, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Karlsruhe, Keulen, Leipzig, Mannheim, München en Stuttgart. McRent verhuurt campers in 14 Europese landen en heeft al 15 jaar aan kennis en ervaring. De verhuurder hanteert een hoge kwaliteitsstandaard en de campers zijn niet ouder dan drie jaar. McRent biedt verschillende campertypes afhankelijk van de grootte van uw reisgezelschap. Zo hebben ze kleine campers, geschikt voor twee personen, maar ook grotere familiemodellen met maximaal zes slaapplaatsen. De verhuurder Apollo biedt één verhuurlocatie aan in Duitsland. Apollo is een ervaren camperverhuurder. Het bedrijf heeft tientallen verhuurlocaties in Australië, Europa, Nieuw-Zeeland en Noord-Amerika.

Camperreis door Duitsland

Een camper huren in Duitsland staat bij menigeen hoog op de verlanglijst. Duitsland is namelijk een geliefd land voor een rondreis per camper, alhoewel wildkamperen hier is verboden. Wel biedt het land meer dan duizend campings in alle prijs en kwaliteitscategorieën. Kijk op de website van Eurocampings voor een overzicht. Reist u in het hoogseizoen? Dan is het aan te raden om alvast een paar campings online te reserveren in populaire regio’s als de omgeving van de Moezel en het natuurgebied Eifel. Als u een camper heeft gehuurd in Duitsland is het mogelijk om voor uw vertrek online in te checken, zodat u uw camper nog sneller kunt ophalen als u eenmaal op bestemming bent. One ways zijn niet mogelijk in Duitsland, u levert uw camper dan ook altijd weer in bij dezelfde verhuurlocatie.