Camper huren Hamburg

camper huren in Hamburg

Een camper huren in Hamburg voor een rondreis door Duitsland? Hamburg is als grootste stad van Duitsland na Berlijn een perfect startpunt voor uw reis. De vliegtickets van Nederland naar Hamburg zijn niet duur, maar ook de trein is een gemakkelijke optie en met de auto is het 4 á 5 uur rijden. Vanuit Hamburg kunt u rondreizen in Duitsland, maar u mag ook de grens oversteken naar Denemarken en Zweden. U kunt bij Worldwide Campers in een paar gemakkelijke stappen een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor een huurcamper in Hamburg. 

Camper huren in Hamburg

Een camper huren in Hamburg biedt veel opties voor uw rondreis. Zo is het een aanrader om eerst een dag of twee in deze grootste havenstad van Duitsland te verblijven. Hamburg is een paradijs voor de liefhebbers van architectuur, want zowel historisch als modern kennen de gebouwen interessante verhalen. Aanraders zijn Speicherstadt en Burchardplatz. Alles in de binnenstad is op loopafstand, maar ook het huren van een fiets is er erg populair. Met meer dan vijftig musea en een groot scala aan winkels en boetiekjes is er voldoende vermaak in Hamburg nog voordat u uw huurcamper ophaalt.

Camper huren in Duitsland

Met 13 verschillende verhuurlocaties in Duitsland kunt u zelf bepalen waar u uw huurcamper ophaalt in Duitsland en welke plekken u het liefste wilt bezichtigen. Hamburg is de noordelijkste locatie, maar u kunt ook kiezen uit onder andere Berlijn, München of Keulen. Het voordeel van een camper huren in Hamburg is dat u ook naar Scandinavië kunt rijden voor een vakantie. In Duitsland mag u niet zomaar wild kamperen, maar het land heeft meer dan 1100 campings waar u uit kunt kiezen. Wilt u alvast wat campings reserveren voor uw rondreis? Kijk dan op EuroCampings voor een overzicht.

Camperverhuurders in Hamburg

Een camper huren in Hamburg kan bij twee van onze verhuurders: McRent en Apollo. McRent is de grootste camperverhuurder van Europa en biedt verhuurlocaties aan in 18 landen. Deze verhuurder geeft u ruime keuze in campertypes afhankelijk van uw reisgezelschap. Apollo is een populaire verhuurder voor verre bestemmingen. Zo heeft Apollo meer dan 20 locaties in Australië, Nieuw-Zeeland en Amerika. De verhuurlocatie in Hamburg is in 2019 geopend als eerste Europese locatie van Apollo. Bij beide verhuurders is geen one way mogelijk, wat betekent dat u de camper altijd weer inlevert bij de locatie in Hamburg. Bent u geïnteresseerd in camperhuur in Hamburg of heeft u nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met ons customer service team.