Camper huren Hamburg

Camper huren in Hamburg via online camperverhuurder Worldwide Campers

Een camper huren in Hamburg voor een mooie rondreis door Duitsland? Hamburg leent zich uitstekend als start- en eindpunt van uw rondreis. Het is de grootste stad van Duitsland na Berlijn. De vliegtickets van Nederland naar Hamburg zijn niet duur, maar ook de trein is een gemakkelijke optie en met de auto is het slechts vier á vijf uur rijden. Vanuit Hamburg kunt u met uw camper vele kanten op. U kunt rondreizen in Duitsland, maar u mag ook de grens oversteken naar Denemarken en Zweden. U kunt bij Worldwide Campers in een paar gemakkelijke stappen een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor een huurcamper in Hamburg. 

Camper huren in Hamburg via Worldwide Campers

Een camper huren in Hamburg biedt veel opties voor uw rondreis. Zo is het een aanrader om eerst een dag of twee in deze grootste havenstad van Duitsland te verblijven. Hamburg is een paradijs voor de liefhebbers van architectuur, want zowel historisch als modern kennen de gebouwen interessante verhalen. Aanraders zijn Speicherstadt en Burchardplatz. Alles in de binnenstad is op loopafstand, maar ook het huren van een fiets is er erg populair. Met meer dan vijftig musea en een groot scala aan winkels en boetiekjes is er voldoende vermaak in Hamburg nog voordat u uw huurcamper ophaalt. Worldwide Campers biedt in Duitsland campers aan van de verhuurders Indie Campers, ApolloMcRent of Rent Easy. U kunt kiezen uit een kleine huurcamper voor maximaal twee personen of een grotere versie voor het gehele gezin. Bij deze verhuurders is een one way niet mogelijk, wat betekent dat u de camper altijd weer inlevert bij de ophaallocatie in Hamburg. Bent u geïnteresseerd in camperhuur in Hamburg of heeft u nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met ons customer service team.

Andere verhuurlocaties in Duitsland

Met 13 verschillende verhuurlocaties in Duitsland kunt u zelf bepalen waar u uw huurcamper ophaalt in Duitsland en welke plekken u het liefste wilt bezichtigen. Hamburg is de noordelijkste locatie, maar u kunt ook kiezen uit onder andere Berlijn, München of Keulen. Het voordeel van een camper huren in Hamburg is dat u ook naar Scandinavië kunt rijden voor een vakantie. In Duitsland mag u niet zomaar wild kamperen, maar het land heeft meer dan 1100 campings waar u uit kunt kiezen. Wilt u alvast wat campings reserveren voor uw rondreis? Kijk dan op EuroCampings voor een overzicht.