Camper huren München

Camper huren in München

Camper huren in München voor een vakantie in Duitsland? München wordt ook wel de Noordelijkste stad van Italië genoemd, wat komt door de architectuur en de zuidelijke sfeer. De stad staat bekend om zijn biergartens en trekt de meeste bezoekers rond Oktoberfest. Maar er is veel meer te beleven dan een biertje drinken. Het imposante kasteel Nymphenburg en het Neues Rathaus trekken toeristen van over de hele wereld. En als u even wilt ontsnappen aan de stadse drukte, bezoek dan het Englische Garten park, wat het grootste stadspark van Europa is. Combineer deze stad met de prachtige natuur van de deelstaat Beieren. Een camper huren in München kan via Worldwide Campers bij de camperverhuurder Indie CampersMcRent of Rent Easy. Maak gratis en vrijblijvende een offerte voor camperhuur in München in het menu van de website.

Camper huren in München

München is ongeveer 1,5 uur vliegen vanuit Amsterdam, maar u kunt de stad ook gemakkelijk bereiken per auto of trein. Slechts 4 kilometer van het centrum vindt u de eerste camping, waar u kunt overnachten. Vanuit München trekt u de prachtige natuur van Zuid-Duitsland in. De Beierse Alpen in combinatie met de pittoreske kleine en gastvrije dorpjes maken het een ideale camperbestemming. Met uw camper van McRent of Rent Easy mag u ook de grens oversteken naar bijvoorbeeld Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Wel moet u de camper aan het einde van uw reis weer in Duitsland inleveren.

Kamperen in Zuid-Duitsland

Het zuiden van Duitsland is uitstekend per camper te bereizen. U vindt bijna 200 campings in Beieren en ook de omliggende landen zijn goed ingesteld op kampeerders, waardoor u ook in Oostenrijk, Italië en Zwitserland honderden campings vindt. De campings zijn er in alle mogelijke budgetten. Kijk op ACSI voor een overzicht van de campings in Duitsland en andere Europese landen. Reist u in het hoogseizoen? Dan is het verstandig om voor vertrek alvast wat campings te reserveren.

Camper huren in Duitsland

Behalve een camper huren in München kunt u uw McRent camper in 12 andere steden in Duitsland huren, waaronder Keulen, Hamburg en Dusseldorf. McRent is een van de grootste camperverhuurders in Europa en biedt meer dan tien campertypes, waar u uit kunt kiezen. Alle campers zijn nooit ouder dan 3 jaar en voorzien van goed slaap- en leefcomfort. Rent Easy is een Europese verhuurder en onderdeel van McRent. De campers van Rent Easy zijn gemiddeld vijf maanden oud (en nooit ouder dan twee jaar). Indie Campers heeft een vloot van meer dan 1200 campers en biedt zes verschillende campertypes, waarvan de grootste camper vijf slaapplaatsen heeft. Alle campers komen uit het bouwjaar 2016-2019. Het is in Duitsland niet mogelijk om een one way te maken met uw camper, wat betekent dat u de camper weer inlevert bij dezelfde verhuurlocatie. Heeft u vragen over camperhuur in München? Neem dan contact op met onze customer service team.