Camper huren Estland

camper huren in estland

Estland is de noordelijkste van de drie Baltische Staten en een toenemend populaire vakantiebestemming. Met uw eigen huurcamper van WorldWide Campers beleeft u Estland optimaal. U bepaalt uw eigen route en tempo en bent er zo van verzekerd dat u het meeste meekrijgt van al het moois dat Estland te bieden heeft. Hoofdstad Tallinn is absoluut een budget vriendelijke metropool, waar reizigers de Baltische sfeer bij uitstek kunnen proeven. Maak ook eens een oversteek naar Helsinki met de ferry, in slechts 2 uur staat u in Finland! Een camper huren in Estland doet u in een paar eenvoudige stappen via de website van WorldWide Campers.

Rondreizen per camper door Estland

Estland is een overzichtelijke en compacte vakantiebestemming. In een week of twee kunt u een hele mooie camperreis door Estland maken, waarbij u ook Tallinn ontdekt. Heeft u langer de tijd, of wilt u meer zien? Rijd dan ook naar de andere Baltische staten, Letland en Litouwen. Of maak de oversteek naar Finland en lever uw camper bijvoorbeeld in bij onze locatie in Helsinki.

Een camper huren in Estland

WorldWide Campers werkt in Estland samen met camper leverancier Touring Cars en heeft een verhuurlocatie in hoofdstad Tallinn. Touring Cars is de camperspecialist van Noord-Europa met meer dan 30 jaar ervaring en meerdere vestigingen in Finland, Zweden, Noorwegen, Estland en IJsland. De verhuurlocaties van Touring Cars liggen in de directe omgeving van de luchthavens en bieden gratis transfers aan van en naar de luchthavens.

Bezoek Scandinavië vanuit Estland

Naast de belangrijke verhuurlocaties van Touring Cars in de hoofdsteden, werkt deze camper leverancier ook met zogenaamde drop-off only bestemmingen in Malmö, Götenborg, Bergen, Stavanger, Ivalo en Tampere. Een extra reden om uw camper te huren bij WorldWide Campers, is dat u zich niet hoeft te beperken tot Estland tijdens uw rondreis. U mag met uw huurcamper heel Scandinavië doorkruisen. Dus ook een bezoek aan Zweden, Noorwegen of Finland behoort tot de mogelijkheden! Informeer bij ons customer service team naar de voorwaarden.