Camper huren Finland

camper huren in Finland bij camperspecialist Worldwide Campers

Een camper huren in Finland voor een rondreis door de Finse natuur? Finland is een topbestemming voor een camperreis. Zo kent het land allemansrecht, wat betekent dat u onder voorwaarden mag overnachten in de vrije natuur. Hierdoor kunt u op eigen tempo, zonder strakke planning met uw huurcamper reizen. Daarnaast kent Finland van zuid naar noord ook voldoende campings, waar u vaak ook kan genieten van sauna faciliteiten. Kijk hier voor meer informatie over campings in Finland.  Wilt u een camper huren in Finland? Maak een gratis en vrijblijvende camperhuur offerte aan via onze website.

Camper huren in Finland

Een camper huren in Finland kan bij Worldwide Campers op verschillende plaatsen. Veel klanten kiezen voor de verhuurlocatie in Helsinki, omdat dit ook een gemakkelijke aanvliegroute is. Maar u kunt uw huurcamper ook ophalen of inleveren in het noordelijke Rovaniemi, de hoofdstad van het Finse lapland. Een derde verhuurlocatie zit in Turku, wat in het zuiden ligt. In plaats van een rondreis, kunt u ook kiezen voor een one way. Dit betekent dat u de camper ophaalt in Helsinki en bijvoorbeeld inlevert in Rovaniemi. Voor een one way betaalt u extra, afhankelijk van de verhuurlocaties die u kiest. Informeer bij ons customer service team naar de exacte kosten van uw one way.

Camperverhuurders in Finland

Worldwide Campers werkt in Finland samen met twee camperverhuurders. U kunt een camper huren van McRent, waarbij u kunt kiezen uit meer dan tien verschillende campertypes. McRent verhuurt campers in 14 Europese landen en heeft al 15 jaar aan kennis en ervaring. In Finland heeft McRent een verhuurlocatie in Helsinki en in Rovaniemi, maar ze bieden geen one way mogelijkheid aan. Een camper huren in Finland kan ook bij onze premium verhuurder Touring Cars. Hier kunt u kiezen tussen zeven verschillende campertypes, variërend van twee tot vijf slaapplaatsen. Bij Touring Cars kunt u wel een one way maken tussen Rovaniemi en Helsinki.

Camper huren in Scandinavië

Wilt u een camper huren in Finland voor een langere periode, zodat u ook andere Scandinavische landen kunt bezoeken? Met een huurcamper van Worldwide Campers mag u de grens passeren met Zweden en Noorwegen, zolang u uw camper weer in Finland inlevert. Daarnaast krijgt u ongelimiteerde kilometers en kunt u bij het reserveren van uw huurcamper tevens een transfer aanvragen van het vliegveld naar uw verhuurlocatie. Heeft u nog vragen over de inventaris of verzekeringen bij het huren van een camper in Finland? Neem gerust contact op met ons customer service team.