Camper huren Ajaccio

camper huren in Ajaccio

Een camper huren in Ajaccio voor een rondreis op het Franse eiland Corsica? Het bergachtige eiland heeft prachtige natuurgebieden, idyllische kustlijnen en historische dorpjes. Indien u met het vliegtuig naar Ajaccio gaat, heeft u een overstap in Frankrijk. U kunt er ook voor kiezen om vanaf het vasteland van Frankrijk met de boot naar Corsico af te reizen. Deze veerboot gaat vanaf verschillende steden meerdere keren per dag. Het Franse eiland kent veel invloeden van het dichtbij gelegen Italië en dit proeft u ook terug in de overheerlijke keuken. Geïnteresseerd in een camper huren in Ajaccio? Maak een gratis offerte in het menu van onze website. 

Camper huren in Ajaccio voor een rondreis op Corsica

Een camper huren in Corsica geeft u de mogelijkheid om het binnenland van de ruige landschappen van Corsica in te trekken en de authentieke sfeer te ervaren. Corsica kent naast de twee grote steden veel kleine en, op het eerste gezicht verscholen, dorpen die stuk voor stuk prachtig zijn. Absolute aanraders zijn het historische Bonifacio aan de zuidkust en Sant’ Antonio. Dit dorpje ligt bovenop een heuvel en is al vaker uitgeroepen tot een van de mooiste dorpjes in heel Frankrijk. Wie van wandelen houdt, is ook op de juiste plek. U vindt hier onder andere de beroemde wandelroute GR20, een tocht van 200 kilometer door de bergen met een continu uitzicht op zee.

Camper huren in Corsica

Momenteel kunt u bij Worldwide Campers alleen een camper huren in Ajaccio als u wilt rondreizen op Corsica. De campings in Corsica zijn vooral gelegen aan de kust, maar er zijn ook prachtige campings in de bergen. Op het eiland vindt u meer dan 200 campings, maar niet allemaal geschikt voor campers. Voor een overzicht van alle campings en reviews kunt u de info app van Corsica downloaden. Bij veel campings is reserveren geen optie, maar hierdoor is er ook in het hoogseizoen vaak nog plek als u eerder op de dag komt.

Onze camperverhuurder in Ajaccio

U kunt een camper huren in Ajaccio bij onze Europese verhuurder Avis. Bij Avis kunt u kiezen uit maximaal 5 verschillende campertypes, afhankelijk van uw reisgezelschap. U kunt een transfer bij uw camper reserveren, zodat de verhuurder zorgt voor vervoer van en naar uw hotel, vliegveld of treinstation. Meer informatie over de transfer vindt u in de voorwaarden van Avis. Het is niet mogelijk een one way te maken met een camper van Avis van het vasteland van Frankrijk naar Corsica. Bent u geïnteresseerd in camperhuur op Corsica of heeft u aanvullende vragen? Neem dan contact op met ons customer service team.