Camper huren Griekenland

camper huren in griekenland

Ontdek Griekenland met een huurcamper van WorldWide Campers

Griekenland is een heerlijke vakantiebestemming: volop zon, strand, lekker eten en een eeuwenoude cultuur. Een camper huren in Griekenland is dankzij de goede infrastructuur en talloze routeopties goed te doen. Vertrek vanuit wereldstad Athene om het schiereiland Peloponessos te doorkruisen of neem een boot naar een van de Griekse eilanden. Er zijn er talloze die een vakantie op zich waard zijn, zoals Kreta. Op Kreta heeft WorldWide Campers een verhuurlocatie in Rethymnon. Met meer dan 300 dagen zon, een gunstig prijspeil en volop campings is Griekenland een ideale bestemming om uw volgende campervakantie door te brengen.

Een camper huren in Griekenland

Met een camper van WorldWide Campers kunt u op eigen tempo het prachtige Griekse binnenland ontdekken. Het bekendst zijn echter de 6.000 eilanden, zoals Corfu, Rhodos en Kos maar ook minder bekende eilanden zoals Chios, Kefalonia en Kythira zijn goed te combineren in een ‘island-hopping’ trip met de camper. De helderblauwe Middellandse Zee is nooit ver weg en er zijn heel veel mooie campings langs de kust waar u met uw WorldWide camper terecht kunt. Sfeervolle dorpjes geven u de gelegenheid om van het Griekse leven te proeven, letterlijk en figuurlijk! Verse vis en een Griekse salade met olijven mag natuurlijk niet ontbreken.

Veilig en comfortabel reizen met een camper in Griekenland

WorldWide Campers werkt in Griekenland samen met de camperverhuurder Camperclub Greece. Een lokale expert die garant staat voor kwaliteit, veiligheid, comfort en het laatste design. Zo kunt u altijd zorgeloos genieten van uw camper vakantie op het vaste land van Griekenland of op het eiland Kreta. Ook een camper huren in Griekenland? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende camperhuur offerte aan. Een van onze experts neemt telefonisch contact met u op om de offerte door te lopen.