Camper huren Athene

camper huren in athene

Een camper huren in Athene voor een camper rondreis door Griekenland? Athene is de hoofdstad van Griekenland en een van de oudste steden ter wereld. De stad is een groot openlucht museum, rijk aan historie en de geboorteplaats van de democratie. Daarnaast heeft Athene een bruisend nachtleven en heerlijk klimaat. Een perfecte bestemming voor een stedentrip en een goed startpunt voor uw camperreis in Griekenland met Worldwide Campers. Voor een glimp in de geschiedenis van Griekenland, zijn het Nationaal Archeologisch Museum, het Acropolis en het eeuwenoude Agora absolute highlights. En in de avond is het een aanrader om een bezoek te brengen aan de charmante wijkjes in Athena, zoals het Pláka Kwartier of de middeleeuwse straatjes van Anafiotika. Hier kan je ook terecht voor een heerlijk tradioneel gerecht uit de Griekse keuken. Geïnteresseerd in camperhuur in Griekenland? Maak een gratis en vrijblijvende offerte via het menu op onze website.

Camper huren in Athene

Een huurcamper geeft u alle vrijheid en flexibiliteit om op uw eigen tempo Griekenland te verkennen. Vanuit Athene kunt u bijvoorbeeld naar Delphi voor een bezoek een de archeologische opgravingen daterend uit de 6e eeuw voor Christus en daarna heerlijk slenteren in het authentieke dorpje. Een volgende stop kan u maken in Meteora, een spectaculaire rotsformatie met oude kloosters op de rotstoppen. Afhankelijk van uw tijd kunt u hierna nog noordelijker rijden naar Thessaloniki. Ga bijvoorbeeld naar de wijk Ladadika, bekend om de gezellige straatjes en gastvrije, heerlijke restaurantjes. Voor u uw camper weer inlevert in Athene kunt u ook nog naar Peloponnesos ten westen van de hoofdstad. Dit schiereiland is voornamelijk bekend vanwege het historische Sparta.

Camperhuur van Camper Club Greece

WorldWide Campers werkt in Athene samen met Camperclub Greece, een lokale expert die garant staat voor kwaliteit, veiligheid, comfort en design. De medewerkers van Camperclub Greece voorzien u ook graag van advies in route suggesties of de juiste campings. U kunt bij deze camperverhuurder kiezen uit ca. tien verschillende campertypes, afhankelijk van uw reisgezelschap en reiswensen. Gaat u een roadtrip maken met uw partner? Dan past de compacte Elliot Van kampeerbus wellicht bij u. Gaat u met het hele gezin op vakantie naar Griekenland? Deze verhuurder heeft verschillende grote campermodellen met plek tot zeven personen. En maak u niet druk over de campings in Griekenland, want u heeft ruime keuze. Worldwide Campers heeft ook een verhuurlocatie op het eiland Kreta, in de badplaats Rethymnon. Heeft u nog vragen over camperhuur in Griekenland? Ons customer service team staat klaar om u te adviseren!