Camper huren in Ierland

camper huren in Ierland

Ontdek de mysteries van Ierland. Dit eiland leent zich uitstekend voor een mooie rondreis per camper vanwege de prachtige grillige kustlijn, de glooiende groene landschappen en de kleine dorpjes met een eeuwenoude geschiedenis. Bezoek de kastelen, geniet van de uitzichten vanaf de hoogste kliffen en drink het bekende Guinness bier in een Ierse pub. Een camper huren in Ierland? Maak eenvoudig een vrijblijvende offerte in het menu en kies uit een van de verhuurlocaties om uw camperreis te starten. 

Camper huren in Ierland

Ierland biedt veel variatie voor uw rondreis. Maak een wandeltocht in de Wicklow Mountains, vlakbij Dublin en bezoek een van Ierland’s vele kastelen, die de meest bijzondere mythes en legendes met zich meedragen. Zo gaat het eeuwenoude verhaal de ronde dat iedereen die een steen van het Blarney Castle kust, zeer welbespraakt wordt. Breng een bezoekje aan ’s werelds oudste whiskey distilleerderij of natuurlijk het befaamde Guinness Storehouse. Bent u fan van de film Titanic? Dan is het plaatsje Cobh een aanrader, want dit was de laatste stop van de Titanic voordat het schip de Atlantische Oceaan op ging richting Amerika. Houdt u meer van de serie Game of Thrones? De adembenemende landschappen van Noord-Ierland fungeerden als achtergrond van de serie.

Campings in Ierland

Met de camper zult u Ierland op een bijzondere manier ervaren. Het eiland kent meer dan 100 campings waar u kunt verblijven. Wissel een camping midden in de ongerepte natuur van de Westkust af met campings vlakbij de grote steden voor een goede mix. Wilt u voor vertrek een aantal campings uitzoeken, dan helpt Camping Ireland u goed op weg. Reist u in het hoogseizoen? Dan is het aan te raden om uw campings alvast te reserveren. Wild kamperen mag namelijk bijna nergens in Ierland en dan ook nog eens alleen met een tent.

Verhuurlocaties in Ierland

U kunt een camper huren in Ierland via Worldwide Campers bij twee verhuurlocaties, Dublin en Limerick. Hier vindt u de verhuurlocaties van McRent, onze grootste verhuurder binnen Europa in de klasse Comfort. Bij McRent kunt u kiezen uit meer dan tien verschillende campertypes. Wel stelt deze verhuurder de eis dat de camperbestuurder minimaal 25 jaar oud is. Of u nu voor Dublin of voor Limerick kiest, een one way is bij McRent Ierland momenteel niet mogelijk. Dit betekent dat u de huurcamper weer inlevert bij de locatie waar u de deze heeft opgehaald. Vanaf Amsterdam kunt u naar Dublin International Airport vliegen of naar naar Shannon International Airport, indien u uw camper graag ophaalt in Limerick.