Camper huren IJsland

camper huren in IJsland

De unieke en afwisselende natuur van IJsland is zeer geschikt om te doorkruisen met een comfortabele camper van Worldwide Campers. U heeft alles bij de hand, uw eigen sanitair, uw eigen keuken, uw eigen douche. Zo bepaalt u helemaal zelf het tempo en hoe u dit prachtige tot de verbeelding sprekende land doorkruist. De rondweg die over het eiland loopt (Route 1) voert u langs schilderachtige baaien, imposante gletsjers en authentieke dorpjes. Geniet onderweg van een ontspannen bad in een van de vele warmwaterbronnen die het eiland rijk is, spot walvissen en papegaaiduikers of probeer de typische lokale specialiteiten als schapenkop, gedroogde vis en vlees in zuur. Vul uw gegevens in op het formulier in het oranje vlak en u ontvangt het beste tarief voor een camper in IJsland.

Camper huren in IJsland

Worldwide Campers werkt op IJsland samen met verhuurders McRentTouring Cars, Indie Campers en Happy Campers en heeft verhuurlocaties in/nabij de hoofdstad Reykjavik. Deze leveranciers hebben kleine kampeerbusjes, geschikt voor twee personen, maar ook grote campertypes voor het hele gezin. McRent, Indie Campers en Touring Cars zijn grote Europese verhuurders met verhuurlocaties over heel Europa. Happy Campers is een kleine, gepassioneerde specialist, die tevens een verhuurlocatie in Zuid-Afrika heeft. Voor meer informatie over de verhuurders McRent, Touring Cars of Happy Campers kunt u terecht op de verhuurderspagina. Op zoek naar een goede route door IJsland? Kijk dan op IJsland-info.

Camper huren met Worldwide Campers

De internationale aanvlieghaven van IJsland is Keflavik-Reykjavik. U kunt bij aankomst uw huurcamper ophalen of eventueel eerst één of twee dagen de tijd nemen om Reykjavik te verkennen. U kunt een transfer aanvragen bij uw reservering van het vliegveld of uw hotel naar de verhuurlocatie. Of hier kosten aan verbonden zit, verschilt per camperverhuurder. Daarnaast kan je veel extra’s bij je huurcamper boeken, zoals een campingtafel en -stoelen, een BBQ of een GPS. Als u een huurcamper reserveert van McRent of Touring Cars, dan kunt u vooraf thuis online inchecken, om het ophaalproces te versnellen.

Veilig reizen met een huurcamper

Kies deze zomer voor een veilige campervakantie in IJsland met een huurcamper van Worldwide Campers. Alle verhuurders, waar wij mee samenwerken, hanteren strikte schoonmaakprotocollen, waarbij alle voertuigen grondig worden gereinigd na elke verhuurperiode. Eenmaal onderweg komt u in IJsland niet veel mensen meer tegen en heeft u al uw eigen benodigde voorzieningen bij de hand, zoals een keuken, douche en toilet. Heeft u vragen over een camper huren in IJsland? Neem gerust contact op met ons customer service team voor advies.