Camper huren Alghero

camper huren in Alghero

Een camper huren in Alghero voor een rondreis door het Italiaanse eiland Sardinië? Sardinië is zeer geschikt voor een camperreis, want het eiland kent een groot scala aan campings en een goed wegennet. Als u per vliegtuig naar Sardinië gaat, maakt u een tussenstop op het Italiaanse vasteland. Het eiland kent drie internationale luchthavens, waaronder Alghero. U kunt ook per veerboot naar het eiland, maar dan is de aankomsthaven aan de oostkant van het eiland. Geïnteresseerd in een camper huren in Alghero? Bij Worldwide Campers maakt u in vier gemakkelijke stappen een gratis offerte.

Camper huren in Alghero

Een camper huren in Alghero geeft u de mogelijkheid om alle hoekjes van het eiland Sardinië te verkennen. Het eiland staat bekend om zijn prachtige kustlijnen met azuurblauwe water, rotspartijen en witte zandstranden. Ideaal voor een zwemmen, varen en duiken. Maar de natuur van Sardinië is erg ook indrukwekkend. Zo kent het eiland prachtige bergen en grotten, waar je kunt wandelen. Tevens heeft Sardinië tal van prachtige, historische stadjes, waarvan sommige meer dan duizend jaar aan geschiedenis kennen. Zo is Alghero ook een Middeleeuwse stad, wat onder andere te zien is aan de stadsmuur.

Camper huren in Sardinië

U kunt bij Worldwide Campers een camper huren in Sardinië in Alghero in het noorden en in Cagliari in het zuiden. Het noorden van het eiland biedt veel variëteit in de bezienswaardigheden en activiteiten. Zo liggen er een aantal prachtige, ongerepte eilandjes bij de noordkust. Een populaire bezienswaardigheid is hier de Grot van Neptunes. Ook ligt er een prachtige kuststrook in het noorden, genaamd Costa Smeralda. Sardinië heeft meer dan 200 campings in alle prijsklassen. Op veel van deze campings kunt u niet van te voren reserveren. Hierdoor kan je zelfs in het hoogseizoen op eigen tempo reizen en altijd een overnachtingsplek vinden. Voor meer informatie over de campings en een lijst van alle campings kijk je op Sardinië-info.

Onze verhuurder in Alghero

Een camper huren in Alghero kan via onze verhuurder Motorhomes Italy. Deze verhuurder biedt vier verschillende campertypes, waar u uit kunt kiezen afhankelijk van de grootte van uw reisgezelschap. Deze  verhuurder biedt gratis transfers van en naar het vliegveld. Mocht u hier gebruik van willen maken, dan kunt u contact opnemen met Worldwide Campers. Wilt u liever een camper willen huren in hoofdstad Cagliari, omdat dit beter past bij uw vlieghaven? Worldwide Campers biedt in Cagliari naast Motorhomes Italy ook nog een verhuurlocatie van McRent, zodat u nog meer keuze heeft uit campertypes. Geïnteresseerd in camperhuur in Sardinië? Neem dan contact op met ons customer service team voor meer informatie.