Camper huren Florence

camper huren in Florence

Een camper huren in Florence voor een veilige en zorgeloze vakantie door la bella Italia? Worldwide Campers biedt verschillende verhuurlocaties aan in Italië, maar de stad Florence is toch wel heel bijzonder. De ligging, midden in het prachtige Toscane, maakt de stad hartstikke geschikt als start- en/of eindpunt van uw rondreis  Staat het huren van een camper in Florence op uw planning? Dan kunt u terecht bij de camperverhuurder Motorhomes Italy. Dit is één van de grootste verhuurders in Italië en zaken als klantcontact en service staan bij hen hoog in het vaandel. Wilt u weten welke huurcampers zij aanbieden?Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende offerte aan via Worldwide Campers! Wilt u ook een camper huren in Florence? Reserveer dan vandaag nog uw huurcamper.

Ontdek Florence en de Toscaanse regio

Florence is de hoofdstad van de fraaie regio Toscane en is een absolute must voor cultuurliefhebbers. Zo hebben beroemde kunstenaars als Michelangelo en Leonardo da Vinci hier gewoond. Daarnaast vind je in Florence vele pleinen, smalle straatjes en wereldberoemde bruggen zoals de Ponte Vecchio over de rivier de Arno. Sinds het uitbrengen van het boek en gelijknamige film Inferno van Dan Brown is de populariteit van deze bijzondere stad alleen maar toegenomen, maar Rome heeft zijn authenticiteit niet verloren. In de omgeving van Florence is uiteraard ook genoeg te beleven. Reis bijvoorbeeld met uw huurcamper naar de sprookjesachtige Chianti-streek. De vele slingerwegen met de prachtige vergezichten in deze regio zijn meer dan de moeite waard. Ook de steden Sienna en Pissa zijn gemakkelijk te bereiken met uw huurcamper. De regio Toscane biedt voor een ieder wat wils en er is altijd wel een geschikte plek voor u om een paar dagen met de huurcamper te verblijven.

Camper huren in Florence

Een camper huren in Florence geeft u alle vrijheid om tijdens de vakantie naar Italië zelf de keuze te maken waar u naar toe rijdt. U ervaart de flexibiliteit om drukke bestemmingen te vermijden en de meest geschikte campings uit te zoeken. Er zijn verschillende huurcampers mogelijk. Zo is de Katamarano 12P zeer geschikt voor een kleiner gezelschap terwijl de Europeo 5 een goede match is voor een groter gezin. Bovendien bent u ervan verzekerd dat alle verhuurlocaties waar Worldwide Campers mee samenwerkt, zich aan een strikt schoonmaakbeleid houden, waarbij de huurcampers extra grondig worden gereinigd en gedesinfecteerd. Uiteraard houdt het personeel op locatie een gepaste afstand bij het ophalen en inleveren van de huurcamper. Op deze manier hoeft u zich nergens zorgen over te maken en gaat u veilig op vakantie!

Verhuurlocaties in Italië

Bij Motorhomes Italy heeft u de mogelijkheid om uw camper elders in te leveren dan waar u de camper ophaalt. U stelt op die manier uw eigen rondreis door Italië samen. Haal bijvoorbeeld uw camper op bij de verhuurlocatie in Florence en lever de huurcamper weer in aan de kust, bij de andere kant van Italië in Venetië. Wist u dat het ook mogelijk is om door Europa te reizen en uw camper in een ander land weer in te leveren? U haalt uw camper op bij de verhuurlocatie in Florence en tegen betaling van een one way fee kunt u uw camper inleveren in verschillende steden in Europa zoals  Frankfurt of Amsterdam! Worldwide Campers biedt maar liefst elf verschillende verhuurlocaties aan waar u de camper kunt ophalen of inleveren. Heeft u nog vragen over een camper huren in Florence? Neem dan contact op met ons customer service team.