Camper huren Rome

camper huren in Rome

Een camper huren in Rome voor een mooie rondreis door Italië? Worldwide Campers biedt verschillende verhuurlocaties aan in Italië, maar de hoofdstad Rome is, vanwege de gunstige ligging, uitermate geschikt als start- en/of eindpunt van uw rondreis  Als u van plan bent om een camper te huren in Rome, dan kunt u terecht bij de camperleveranciers Motorhomes Italy,  Indie Campers en McRent. Wilt u weten welke campers zij aanbieden en wilt u diverse huurprijzen met elkaar vergelijken? U kunt bij Worldwide Campers in een paar gemakkelijke stappen een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor een huurcamper in Rome. Wilt u ook een camper huren in Rome? Reserveer dan nu uw huurcamper voor de vakantie bij Worldwide Campers.

Ontdek Rome en omgeving

De Italianen noemen Rome ook wel de Eeuwige Stad, vanwege het prachtige historische centrum. Het is dan ook niet voor niets dat het oude centrum op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Absolute must-visits in de stad zijn het Colosseum, het Pantheon, de Trevifontein en de romantische Spaanse Trappen. Uiteraard mag ook het wereldberoemde Vaticaanstad niet ontbreken wanneer u een bezoek brengt aan Rome. Rome ligt in de provincie Lazio en in de omgeving is er genoeg te beleven. Reis bijvoorbeeld met uw huurcamper naar de tuinen van Tivoli. Dit bijzondere stadje is hoger gelegen, tegen groene heuvels aan en straalt een oase van rust en ontspanning uit. Lazio staat bovendien bekend om de rijke natuur, u vindt hier tal van meren, bergen en duizenden hectares aan wijngaarden. Zo is er altijd wel een geschikte plek voor u om een paar dagen met de huurcamper te verblijven.

Camper huren in Rome

La vita è bella, oftewel, het leven is mooi! Deze zin is absoluut van toepassing bij een vakantie per huurcamper door Italië. Een camper huren in Rome geeft u alle vrijheid om tijdens de vakantie zelf de keuze te maken waar u naar toe rijdt. Daarnaast ervaart u de flexibiliteit om drukke bestemmingen te vermijden en de meest geschikte campings uit te zoeken. U kunt kiezen uit een kleine huurcamper voor maximaal twee personen of een grotere variant, geschikt voor het gehele gezin. Alle verhuurlocaties waar Worldwide Campers mee samenwerkt houden zich aan een strikt schoonmaakbeleid, waarbij de huurcamper extra grondig worden gereinigd en gedesinfecteerd. Daarnaast houdt het personeel op locatie een gepaste afstand bij het ophalen en inleveren van de huurcamper. Op deze manier hoeft u zich nergens zorgen over te maken en gaat u veilig op vakantie!

Verhuurlocaties in Italië

In Italië heeft Worldwide Campers maar liefst elf verschillende verhuurlocaties waar u de camper kunt ophalen of inleveren. Er is dan ook altijd een geschikte verhuurlocatie voor u. Bij Motorhomes Italy heeft u bovendien de mogelijkheid om uw camper elders in te leveren dan waar u de camper ophaalt. U stelt op die manier uw eigen rondreis door Italië samen. Haal bijvoorbeeld uw camper op in de belangrijkste stad van Noord-Italië, Milaan en lever de huurcamper weer in bij de verhuurlocatie in Rome. Wist u dat het ook mogelijk is om door Europa te reizen en uw camper in een ander land weer in te leveren? U haalt uw camper op bij de verhuurlocatie in Rome en tegen betaling van een one way fee kunt u uw camper inleveren in verschillende steden in Europa zoals Barcelona, Parijs of Amsterdam! Heeft u nog vragen over een camper huren in Rome? Neem dan contact op met ons customer service team.