Camper huren in Kroatië

camper huren in Kroatië

Wilt u een camper huren in Kroatië, zodat u op eigen tempo de prachtige natuur, idyllische kust en pittoreske plaatsjes kunt ontdekken? Kroatië wordt steeds populairder als vakantiebestemming. Het land heeft enkele van de mooiste natuurwonderen van Europa, zoals het Nationaal Park Plitvicemeren en de Krka watervallen. U vind er helderblauwe meren en tal van watervallen, midden in de groene bossen. Maar Kroatië staat ook bekend om zijn kustlijn met als highlights de steden Split en Dubrovnik. Wist u dat de populaire serie Game of Thrones veel wordt opgenomen in dit land? Zo is Dubrovnik een belangrijke achtergrond en kun je in deze stad op zoek naar alle bekende plekken. Tegenwoordig kiest al eenderde van de vakantiegangers in Kroatië voor kamperen, dus u voelt zich snel thuis met een huurcamper. Via Worldwide Campers kunt u gemakkelijk een camper huren in Kroatië in 4 stappen. 

Kroatië als camperland

Kroatië is hartstikke geschikt als camperland. U mag er niet wild kamperen, maar het aantal campings groeit hard. Vooral langs de kust, bij de nationale parken en in de provincie Istrië is er ruime keuze in campings. Reist u in het hoogseizoen, dan is het aan te raden om je campings te reserveren. Kijk op de website van Croatian Camping Union voor een overzicht van campings, kampeertips en mooie routes die u kunt rijden. Ook de wegen van Kroatië zijn tegenwoordig hartstikke goed, want van Zagreb naar Šibenik rijdt u in ongeveer drie uur. Kroatië heeft meer dan duizend prachtige eilanden voor de kust van de Adriatische Zee, waarvan u er veel met de boot goed kunt bereiken. U kunt uw camper gewoon meenemen op de boot en op de eilanden verblijven op een van de campings. Sommige eilanden zijn aan het vasteland verbonden met een brug, zoals het eiland Krk.

Een camper huren in Kroatië

Worldwide Campers heeft een camperverhuurder in hoofdstad Zagreb, namelijk de grootste verhuurder van Europa: McRent. Afhankelijk van het aantal personen waarmee u reist, kunt u kiezen uit verschillende campertypes van McRent. Alle campertypes van McRent zijn nooit ouder dan 3 jaar en in uitstekende conditie. Omdat er momenteel alleen een verhuurlocatie is in Zagreb, levert u de camper aan het einde van uw vakantie ook weer in in Zagreb. Bent u geïnteresseerd in camperhuur in Kroatië? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan op het menu van onze website. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met ons customer service team.