Camper huren in Kroatië

camper huren in Kroatië

Wilt u een camper huren in Kroatië, zodat u op eigen tempo de prachtige natuur, idyllische kust en pittoreske plaatsjes kunt ontdekken? Kroatië wordt steeds populairder als vakantiebestemming. Het land heeft enkele van de mooiste natuurwonderen van Europa, zoals het Nationaal Park Plitvicemeren en de Krka watervallen. U vindt er helderblauwe meren en tal van watervallen, midden in de groene bossen. Maar Kroatië staat ook bekend om zijn kustlijn met als highlights de steden Split en Dubrovnik. Wist u dat de populaire serie Game of Thrones werd opgenomen in dit land? Zo is Dubrovnik een belangrijke plaats in deze serie en kun je in deze stad op zoek naar alle bekende plekken. Tegenwoordig kiest al eenderde van de vakantiegangers in Kroatië voor kamperen, dus u voelt zich snel thuis met een huurcamper. Via Worldwide Campers kunt u voordelig een camper huren in Kroatië in een aantal eenvoudige stappen.

Kroatië als camperland

Kroatië is hartstikke geschikt en veilig als camperland. U mag er niet wild kamperen, maar het aantal campings groeit hard. Vooral langs de kust, bij de nationale parken en in de provincie Istrië is er ruime keuze in campings. Reist u in het hoogseizoen, dan is het aan te raden om je campings te reserveren. Kijk op de website van Croatian Camping Union voor een overzicht van campings, kampeertips en mooie routes die u kunt rijden. Ook de wegen van Kroatië zijn tegenwoordig hartstikke goed, want van Zagreb naar Šibenik rijdt u in ongeveer drie uur. Kroatië heeft meer dan duizend prachtige eilanden voor de kust van de Adriatische Zee, waarvan u er veel met de boot goed kunt bereiken. U kunt uw camper gewoon meenemen op de boot en op de eilanden verblijven op een van de campings. Sommige eilanden zijn aan het vasteland verbonden met een brug, zoals het eiland Krk. Wanneer u kiest voor een eigen huurcamper, heeft u uw eigen sanitair en keuken die u enkel hoeft te delen met uw eigen reisgezelschap.

Een camper huren in Kroatië

Worldwide Campers heeft twee camperverhuurders in Kroatië, namelijk de grootste verhuurder van Europa: McRent en de camperspecialist van Noord-Europa: Touring Cars. Afhankelijk van het aantal personen waarmee u reist, kunt u kiezen uit verschillende campertypes. Omdat beide verhuurders alleen een verhuurlocatie hebben in Zagreb, kunt u de camper dan ook alleen in Zagreb ophalen. Bij Touring Cars kunt u de huurcamper wel in andere plaatsen zoals Dubrovnik, Split, Zadar of Rijeka inleveren. Bent u geïnteresseerd in camperhuur in Kroatië? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via het menu van onze website.

Corona veilig reizen per huurcamper

Bent u op zoek naar een manier om corona veilig te reizen door Kroatië? Dan is een camper huren in Kroatië een goede optie. Alle campers van onze aanbieders worden van binnen en buiten grondig schoongemaakt na elke huurperiode. En eenmaal onderweg heeft u al uw eigen benodigde voorzieningen bij de hand, zoals een keuken, douche en toiletReis gemakkelijk naar veilige en rustige bestemmingen met uw eigen huis op wielen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.