Camper huren Nederland

Camper huren in Nederland met camperverhuurder Worldwide Campers

Wilt u deze zomer veilig op vakantie in eigen land of in Europa? Dan is een camper huren in Nederland een slimme keuze. Nederland mag dan een klein land zijn, toch is er meer dan genoeg te zien om een rondreis vol afwisseling te maken per camper. Het Nederlandse wegennet is zeer uitgebreid en u kunt overal per camper komen. Geniet van al het moois dat ons land te bieden heeft: van groen polderlandschap tot de langgerekte kust. Ook kunt u de grens over naar andere landen. Met uw eigen huis op wielen bepaalt u zelf waar u gaat en staat en kunt u de drukte vermijden. Ook een camper huren in Nederland? Vul uw gegevens in in op het formulier in het oranje vlak en u ontvangt het beste tarief voor een camper in Nederland.

Een camper huren in Nederland

In Nederland werkt Worldwide Campers samen met verhuurders McRent, Rent Easy, Indie Campers en Rico Rental. U kunt uw huurcamper ophalen in Almere, Hillegom en Ter Aar, in de buurt van Amsterdam en in Gieten, vlakbij Assen. Wilt u een camper huren in Nederland voor een rondreis door Europa? Dat kan! Met een camper van deze aanbieders mag u gerust de grens oversteken. Maak bijvoorbeeld vanuit Almere of Gieten een rondreis op uw eigen tempo door Frankrijk, Spanje, Duitsland of Scandinavië. Wel moet u van te voren aangeven dat u van plan bent om de grens over te steken. Bovendien dient u uw camper wel weer in te leveren bij de gekozen verhuurlocatie in Nederland. Wilt u alle Europese campings in één overzicht bij de hand hebben tijdens uw rit? Download dan de ACSI app en ga onbezorgd op reis.

Verschillende aanbieders

Wanneer u een camper huurt in Nederland, heeft u keuze uit vier verhuurders. McRent is de grootste camperverhuur maatschappij in Europa en hanteert een hoge kwaliteitsstandaard. Zo zijn de campers nooit ouder dan drie jaar en heeft u keuze uit meer dan tien modellen. De grootste camper die McRent in Nederland verhuurt, is geschikt voor vier volwassenen en twee kinderen. Of huur uw camper bij Rent Easy, een Europese verhuurder en onderdeel van de Duitse camperverhuurmaatschappij McRent. De huurcampers van Rent Easy zijn gemiddeld vijf maanden oud (en nooit ouder dan twee jaar). Een camper huren in Nederland kan ook bij onze verhuurder Rico Rental. Dit is een Nederlands bedrijf met een prachtige loods in Gieten. Deze verhuurder is al 25 jaar specialist op het gebied van campers en biedt u een ruime keuze uit modellen, van basic tot luxe campers. Worldwide campers werkt ook samen met Indie Campers, een grote verhuurder met meer dan veertig verhuurlocaties in Europa. Indie Campers verhuurt verschillende soorten kampeerbusjes voor 2 tot 4 personen.

Goed om te weten!

  • Mocht u een camper huren in Nederland, dan kunt u gewoon met uw eigen auto naar de verhuurlocatie rijden. Hier kunt u uw auto op een beveiligd parkeerterrein (maar op eigen risico) achterlaten tot u de camper weer inlevert. Bij Rico Rental is deze service gratis, bij Rent Easy is deze service ook mogelijk en bij McRent betaalt u hier een extra vergoeding van € 50 voor.
  • Gaat u liever niet op vakantie zonder uw huisdier? Gelukkig mag u uw hond gewoon meenemen in een huurcamper van Rico Rental, Rent Easy of McRent. Dit is wel op voorwaarde dat u dit al aangeeft bij het maken van uw camperreservering. Daarnaast betaalt u hier extra schoonmaakkosten voor. Informeer bij ons customer service team wat de exacte schoonmaakkosten zijn.

Corona veilig reizen per huurcamper

Bent u op zoek naar een manier om corona veilig te reizen door Nederland? Of vanuit Nederland naar een ander Europees land van uw keuze? Dan is een camper huren in Nederland een goede optie. Alle campers van onze aanbieders worden van binnen en buiten grondig schoongemaakt na elke huurperiode. En eenmaal onderweg heeft u al uw eigen benodigde voorzieningen bij de hand, zoals een keuken, douche en toiletReis gemakkelijk naar veilige en rustige bestemmingen met uw eigen huisje op wielen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.