Camper huren Nederland

camper huren in Nederland

Nederland mag dan een klein land zijn, toch is er meer dan genoeg te zien in eigen land om een rondreis vol afwisseling te maken per camper. Het Nederlandse wegennet is zeer uitgebreid en u kunt overal per camper komen. Geniet van al het moois dat ons land te bieden heeft: van groen polderlandschap, tot bos en heidevelden, langgerekte kust met mooie zandstranden en natuurlijk het vele water. Ook een camper huren in Nederland? Wacht dan niet langer en maak vrijblijvend een gratis camperhuur offerte.

Een camper huren in Nederland

In Nederland werkt Worldwide Campers samen met verhuurders McRent en Rico Rental. U kunt uw huurcamper ophalen in Amsterdam en in Gieten, vlakbij Assen. Waarvandaan u uw rondreis per camper ook begint, u bent nooit ver verwijderd van interessante bezienswaardigheden, gezellige steden en leuke dorpjes. Breng met uw camper een bezoek aan een van de vele vissersplaatsen rond het IJsselmeer, rijd met uw camper langs de Friese meren, de Drentse heidevelden, de Limburgse heuvels, de Brabantse bossen, de Zeeuwse kust en de Hollandse polders. Maar natuurlijk kunt u ook verder Europa in trekken!

Rondreis door Europa met Worldwide Campers

Wilt u een camper huren in Nederland voor een rondreis door Europa? Dit kan! Met een camper van McRent en Rico Rental mag u onder bepaalde voorwaarden gerust de grens oversteken. Maak bijvoorbeeld vanuit Amsterdam een rondreis door de mediterane landen in Zuid-Europa op uw eigen tempo. Of vertrek vanuit Gieten en kies voor de schoonheid van Scandinavië. Wel moet u uw camper weer inleveren bij de gekozen verhuurlocatie in Nederland. Wilt u alle Europese campings in één overzicht tijdens uw rit? Download de ACSI app en ga onbezorgd op reis.

McRent

McRent is de grootste camperverhuur maatschappij in Europa en hanteert een hoge kwaliteitsstandaard. Zo zijn de campers nooit ouder dan drie jaar en heeft u keuze uit meer dan 10 modellen. Bij het ophalen van uw camper bij McRent ontvangt u duidelijke instructies over de camper. De grootste camper die McRent in Nederland verhuurt, is maximaal geschikt voor vier volwassenen en twee kleine kinderen.

Rico Rental

Een camper huren in Nederland kan ook bij onze verhuurder Rico Rental. Dit is een Nederlands bedrijf met een prachtige loods in Gieten, vlakbij Assen, en in Loenen aan de Vecht, vlakbij Schiphol en Amsterdam. De verhuurder is al 25 jaar specialist op het gebied van verkoop, inkoop, onderhoud  en schadeherstel van caravans en campers. U heeft een ruime keuze uit campertypes, waarbij alle modellen nog zeer jong zijn.