Camper huren Nederland

camper huren in Nederland

Nederland mag dan een klein land zijn, toch is er meer dan genoeg te zien in eigen land om een rondreis vol afwisseling te maken per camper. Het Nederlandse wegennet is zeer uitgebreid en u kunt overal per camper komen. Geniet van al het moois dat ons land te bieden heeft: van groen polderlandschap, tot bos en heidevelden, langgerekte kust met mooie zandstranden en natuurlijk het vele water. Ook een camper huren in Nederland? Wacht dan niet langer en maak vrijblijvend een camperhuur offerte.

Een camper huren in Nederland

In Nederland werkt WorldWide Campers samen met verhuurders McRent en Coolcampers. U kunt uw huurcamper ophalen in Amsterdam of Amersfoort. Waarvandaan u uw rondreis per camper ook begint, u bent nooit ver verwijderd van interessante bezienswaardigheden, gezellige steden en leuke dorpjes. Breng met uw camper een bezoek aan een van de vele vissersplaatsen rond het IJsselmeer, rij met uw camper langs de Friese meren, de Drentse heidevelden, de Limburgse heuvels, de Brabantse bossen, de Zeeuwse kust en de Hollandse polders. Maar natuurlijk kunt u ook verder Europa in trekken!

De campers van McRent

McRent is de grootste camperverhuurmaatschappij in Europa en hanteert een hoge kwaliteitsstandaard. De campers zijn nooit ouder dan drie jaar. Bij het ophalen van uw camper bij McRent ontvangt u duidelijke instructies over de camper. De campers die McRent in Nederland verhuurt, zijn maximaal geschikt voor vier personen.

Coolcampers

Coolcampers is een Nederlands bedrijf met een prachtige loods in Amersfoort. Het sympathieke team van Coolcampers helpt u graag op weg en verhuurt allerlei soorten campers en kampeerbusjes, voor kleine en grotere gezelschappen. Grootste voordeel is dat u uw auto bij de loods kunt achterlaten dus gelijk kunt vertrekken. En voor dierenliefhebbers: honden zijn ook welkom in de campers van Coolcampers. Voor meer informatie over onze verhuurders in Europa en Nederland, kunt u terecht op de pagina verhuurders.