Camper huren Nederland

Camper huren in Nederland met camperverhuurder Worldwide Campers

Wilt u deze zomer veilig op vakantie in eigen land of in Europa? Dan is een camper huren in Nederland een slimme keuze. Nederland mag dan een klein land zijn, toch is er meer dan genoeg te zien om een rondreis vol afwisseling te maken per camper. Het Nederlandse wegennet is zeer uitgebreid en u kunt overal per camper komen. Geniet van al het moois dat ons land te bieden heeft: van groen polderlandschap tot de langgerekte kust. Ook kunt u de grens over naar andere landen. Met uw eigen huis op wielen bepaalt u zelf waar u gaat en staat en kunt u de drukte vermijden. Ook een camper huren in Nederland? Vraag een vrijblijvende en gratis camperhuur offerte aan.

Een camper huren in Nederland

In Nederland werkt Worldwide Campers samen met verhuurders McRent en Rico Rental. U kunt uw huurcamper ophalen in Almere en Loenen aan de Vecht, vlakbij Amsterdam en in Gieten, vlakbij Assen. Daarnaast biedt Worldwide Campers ook een verhuurlocatie in Meppen, dichtbij Assen en net over de Duits grens. Wilt u een camper huren in Nederland voor een rondreis door Europa? Dat kan! Met een camper van beide aanbieders mag u gerust de grens oversteken. Maak bijvoorbeeld vanuit Almere of Gieten een rondreis op uw eigen tempo door Frankrijk, Spanje, Duitsland of Scandinavië. Wel moet geeft u van te voren aan dat u van plan bent om de grens over te steken. Daarnaast levert u uw camper weer in bij de gekozen verhuurlocatie in Nederland. Wilt u alle Europese campings in één overzicht tijdens uw rit? Download de ACSI app en ga onbezorgd op reis.

Verschillende aanbieders

McRent is de grootste camperverhuur maatschappij in Europa en hanteert een hoge kwaliteitsstandaard. Zo zijn de campers nooit ouder dan drie jaar en heeft u keuze uit meer dan 10 modellen. De grootste camper die McRent in Nederland verhuurt, is geschikt voor vier volwassenen en twee kinderen. Een camper huren in Nederland kan ook bij onze verhuurder Rico Rental. Dit is een Nederlands bedrijf met een prachtige loods in Gieten, Loenen aan de Vecht en in Meppen. Deze verhuurder is al 25 jaar specialist op het gebied van campers en biedt u een ruime keuze uit modellen, van basic tot luxe campers.

Goed om te weten!

  • Mocht u een camper huren in Nederland, dan kunt u gewoon met uw eigen auto naar de verhuurlocatie rijden. Hier kunt u uw auto op een beveiligd parkeerterrein (maar op eigen risico) achterlaten tot u de camper weer inlevert. Bij Rico Rental is deze service gratis en bij McRent betaalt u hier een extra vergoeding van 50 euro voor.
  • Gaat u liever niet op vakantie zonder uw huisdier? Gelukkig mag u uw hond gewoon meenemen in een huurcamper van Rico Rental of McRent. Dit is wel op voorwaarde dat u dit al aangeeft bij het maken van uw camperreservering. Daarnaast betaalt u hier extra schoonmaakkosten voor. Informeer bij ons customer service team wat de exacte schoonmaakkosten zijn.

Corona veilig reizen per huurcamper

Bent u op zoek naar een manier om corona veilig te reizen door Nederland? Of vanuit Nederland naar een ander Europees land van uw keuze? Dan is een camper huren in Nederland een goede optie. Alle campers van onze aanbieders worden van binnen en buiten grondig schoongemaakt na elke huurperiode. En eenmaal onderweg heeft u al uw eigen benodigde voorzieningen bij de hand, zoals een keuken, douche en toiletReis gemakkelijk naar veilige en rustige bestemmingen met uw eigen huisje op wielen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.