Camper huren in Amersfoort

camper huren in Amersfoort

Amersfoort ligt precies midden in Nederland en is daardoor een ideale locatie om uw camper op te halen voor het begin van uw reis door Nederland. De stad ligt in een mooie, groene omgeving met tal van gezellige plaatsjes als Soest, Austerlitz en Baarn. Amersfoort heeft zelf een lange geschiedenis en een aantrekkelijk historisch centrum. Een camper huren in Amersfoort? Vanaf hier kunt u elke kant van Nederland op!

Bezoek de natuurparken per camper

Vanaf Amersfoort is het ca. 45 minuten rijden naar Nationale park De Hoge Veluwe. Dit diverse natuurpark biedt bossen, heidevelden en stuifzandlandschappen, met tal van diersoorten. Heerlijk om een middag te wandelen of te rijden. Een ander natuurpark, wat zeer de moeite waard is, is de Oostvaardersplassen in Flevoland. Anders dan de Hoge Veluwe vindt u hier ruige graslandschappen, drassige moerassen en talloze vogelsoorten. Daarnaast leven er ook wilde kuddes edelherten en konikpaarden, waardoor je je soms in een ander land waant. Er zijn tientallen natuurparken in Nederland, die de moeite waard zijn om eens per camper te bezoeken.

Vanuit Amersfoort naar de Waddeneilanden

Bij een vakantie in eigen land denken veel mensen ook aan de Hollandse pareltjes: de Waddeneilanden. De camper is een handig vervoersmiddel om de Waddeneilanden te bezoeken en lekker uit te waaien aan zee. De eilanden Texel, Terschelling en Ameland zijn zeer campervriendelijk en gemakkelijk te bereiken vanaf Den Helder en Harlingen. U kunt hier met uw camper op de boot. Deze drie eilanden hebben ook verschillende mooie campings, waar u kunt overnachten.

Camper huren in Amersfoort

In Nederland biedt WorldWide Campers onder andere Amersfoort aan als camperverhuurlocatie, waar u uw camper kan ophalen en inleveren. Een camper huren in Amersfoort kan bij de camperverhuurder Coolcampers. Vraag een vrijblijvende camperhuur offerte aan via WorldWide Campers. Naast het huren van een camper in Amersfoort kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen voor een camper vanuit Amsterdam.