Camper huren in Amsterdam

camper huren in Amsterdam

De keuze voor een camper huren vlakbij Amsterdam, maakt dat u niet aan één land gebonden bent. Nederland heeft ontzettend veel te bieden, maar u kunt ook eenvoudig de grens oversteken voor een campervakantie in bijvoorbeeld Frankrijk, Duitsland of Kroatië. U maakt zelf de keuze naar welke landen in Europa u heen wilt rijden en waar u uw campervakantie wilt doorbrengen. Europa heeft ontzettend veel te bieden! Naast een camper huren dichtbij de plaats Amsterdam, kunt u ook kiezen om de camper op te halen vanaf de locatie in Gieten in het oosten van Nederland.

Camper huren in Amsterdam

Behalve de grens oversteken, kunt u ook kiezen voor een campervakantie in Nederland. Vanuit Amsterdam kunt u ‘met de klok mee’ heel Nederland verkennen. Zo kunt u starten in Noord-Holland met de Zaanse Schans of de bloemenbollentuin in Limmen. Vervolgens kunt u uitwaaien aan de kust, bij Egmond aan Zee of Callantsoog. Ook via de afsluitdijk kunt u richting Friesland en Groningen. In Friesland kunt u de kastelentour langs tientallen kastelen en landhuizen rijden en in Groningen leidt de Gronings Goed Route u langs historische dorpjes als Winsum en Leens.

Verhuurlocaties in Nederland

Worldwide Campers biedt drie locaties aan in Nederland, waarvan drie vlakbij Amsterdam: Almere, Hillegom en Ter Aar. Daarnaast kunt u ook een camper ophalen vanaf de camperverhuurlocatie in Gieten, dichtbij Assen. In Gieten huurt u een camper van de camperverhuurder Rico Rental. In Almere kunt u een camper huren van verhuurder McRent, in Hillegom haalt u uw huurcamper op van Rent Easy en in Ter Aar kunt u uw camper ophalen van Indie Campers. U kunt met uw eigen auto naar de verhuurlocatie rijden en deze op een beveiligd parkeerterrein achterlaten tijdens uw reis. Bij McRent betaalt u hier € 50 extra voor en bij Rico Rental en Rent Easy is dit gratis. Zo kunt u gewoon in de buurt eenvoudig de camper ophalen voor uw vakantie. Vraag nu een vrijblijvende camperhuur offerte aan via Worldwide Campers of neem contact op met het customer service team voor meer informatie.

Campervakantie tijdens COVID-19

Een camper huren in Amsterdam of Gieten is een goede oplossing voor een veilige vakantie tijdens corona. Een campervakantie geeft de controle dat u de drukte kunt vermijden en op elke moment kan bepalen waar u naartoe wilt rijden. Of u er nou voor kiest om in Nederland te blijven of de grens over te steken. De meeste camperleveranciers van Worldwide Campers hebben een speciaal COVID-19 beleid. Dit houdt in dat het personeel bij het ophalen of inleveren van de camper 1,5 meter afstand houdt. Daarnaast worden de campers extra goed gereinigd en gedesinfecteerd. Ook bezitten de meeste campers over een eigen douche en toilet. Zo kunt u op een veilige manier gebruik maken van de camper en genieten van uw vakantie.