Camper huren in Amsterdam

camper huren in Amsterdam

Waarom niet op ontdekkingstocht in eigen land? De keuze voor een camper huren in Amsterdam, maakt dat u niet aan één locatie gebonden bent. Nederland heeft ontzettend veel te bieden buiten Amsterdam. U kunt alle twaalf provincies doorrijden op uw eigen tempo, want zowel in het noorden als het zuiden zijn talloze mooie plekken te vinden. Natuurgebieden, dorpjes, stranden. Nederland is hartstikke divers in zijn natuurschoon.

Vanuit Amsterdam met de camper op pad

Vanuit Amsterdam kunt u ‘met de klok mee’ heel Nederland verkennen. Zo kunt u starten in Noord-Holland met de Zaanse Schans of de bloemenbollentuin in Limmen. Vervolgens kunt u uitwaaien aan de kust, bij Egmond aan Zee of Callantsoog. Via de afsluitdijk kunt u richting Friesland en Groningen. In Friesland kunt u de kastelentour, langs tientallen kastelen en landhuizen, rijden en in Groningen leidt de Gronings Goed Route u langs historische dorpjes als Winsum en Leens.

Nederlandse natuur

Nederland telt meer dan 130 natuurkampeerterreinen. U kunt met uw camper een kampeerterrein in Drenthe uitkiezen en hier overnachten in alle rust en ruimte. Hier zijn de Hunebedden een bezienswaardigheid, maar een wandeling door de Drentse Aa is ook zeker de moeite waard. Verder op uw route, is Giethoorn een uniek dorp in Nederland om te bezichtigen, waarna u in Gelderland een wandeling kan maken door de Hoge Veluwe. Op zoek naar een mooie wandelroute? Download de app van route.nl voor gratis wandel- en fietsroutes in Nederland.

Via het zuiden weer terug naar Amsterdam

Noord-Brabant biedt prachtige natuur, zoals De Peel en De Loonse en Drunense duinen. Eenmaal in Limburg bevindt u zich alweer in een heel ander landschap. Een authentieke plaatsje is Sint-Odiliënberg en ook het Maas-Schwalm-Nette park is een aanrader. In Zeeland kunt u toeren langs de kleine havenstadjes, de Neeltje Jans en de Deltawerken. Via de Biesbosch, kunt u door naar Midden-Nederland. Er zijn nog tal van opties over zoals Het Groene Hart of de Oostvaardersplassen. U kunt de route indelen zoals u zelf wenst.

Camper huren in Amsterdam

U kunt er ook voor kiezen om uw camperreis deels over de grens voort te zetten en België of Duitsland in uw route op te nemen. In Nederland biedt Worldwide Campers Amsterdam en Amersfoort aan als camperverhuurlocaties. Een camper huren in Amsterdam kan bij de camperverhuurder McRent, dichtbij vliegveld Schiphol. Vraag een vrijblijvende camperhuur offerte aan via Worldwide Campers of neem contact op met ons customer service team voor meer informatie.