Camper huren Assen

camper huren in assen

Wilt u een camper huren in Assen voor een campervakantie in Nederland of Europa? Dat kan bij Worldwide Campers vanaf de verhuurlocatie in Gieten, vlakbij de stad Assen in de provincie Drenthe. Een camper huren en ophalen vanuit Nederland heeft veel voordelen. De camper haalt u op in de buurt en u heeft zelf de keuze waar u uw campervakantie doorbrengt. Dit kan natuurlijk in Nederland zelf, maar u kunt ook de grens oversteken bijvoorbeeld richting Duitsland. Een camper huren in Assen geeft u alle vrijheid om zelf uw vakantie in te plannen. Bent u benieuwd naar de huurtarieven? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek alle mogelijkheden bij Worldwide Campers.

Camper huren in Assen of Amsterdam

Worldwide Campers heeft twee verhuurlocaties in Nederland. Naast een camper huren in Assen, is dit ook mogelijk in het westen van het land bij de verhuurlocatie in Amsterdam in Noord-Holland. Nabij Amsterdam huurt u uw camper bij de camperverhuurder McRent of Rent Easy. Ook vanaf deze verhuurlocatie kunt u de keuze maken om veilig de grens over te steken richting België of verder richting Luxemburg of Frankrijk. Als u toch kiest voor de verhuurlocatie Assen, dan huurt u uw camper bij de camperverhuurder Rico Rental. Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met het customer service team. Zij staan u graag te woord en denken met u mee!

No-Risk Garantie

Natuurlijk wilt u goed verzekerd de weg op met een huurcamper! Bij Worldwide Campers kunt u goedkoop het eigen risico afkopen voor een bedrag van €7,50 per dag. Dit betekent in het geval van schade, diefstal of inbraak aan de camper dat u gecompenseerd wordt door Worldwide Campers. De verhuurmaatschappij zal u namelijk tot de maximale hoogte van het eigen risico aansprakelijk houden. Met de No-Risk garantie bent u daarvoor verzekerd en hoeft u zich nergens zorgen over te maken. U kunt deze No-Risk garantie bijboeken tijdens het reserveren van uw huurcamper. Wilt u meer informatie over deze No-Risk Garantie? Bekijk dan de algemene voorwaarden of neem contact met ons op.

Veilig op vakantie tijdens corona

Een camper huren in Assen is zeer geschikt voor het waarborgen van uw veiligheid tijdens corona. Het voordeel van het op vakantie gaan met een huurcamper is dat u drukke plekken kunt vermijden, in het bezit bent van uw eigen hygiënische toilet en douche en u zich kunt verplaatsen waarheen u wilt. Op deze manier zorgt u ervoor dat u tijdens uw campervakantie de controle hebt over uw eigen veiligheid. De veiligheid van onze klanten vinden wij belangrijk. Daarom hebben de meeste camperverhuurders een speciaal COVID-19 beleid, waarbij de huurcampers extra goed worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Daarnaast wordt ook de 1,5 meter afstand in acht gehouden bij het ophalen en inleveren van de huurcamper.