Camper huren Noorwegen

Camper huren in Noorwegen bij camperhuurspecialist Worldwide Campers

Wilt u een camper huren in Noorwegen? De rust, ruimte en kilometerslange kustlijn maken Noorwegen een topbestemming voor een camperreis. Camperhuur in Noorwegen is erg populair. Dit komt mede door het allemansrecht dat hier geldt en waardoor u in de vrije natuur mag kamperen. Onder een aantal belangrijke voorwaarden mag je overal overnachten met een huurcamper. Daarnaast biedt Noorwegen veel keuze in campings en camperplaatsen. Kijk hier voor meer informatie over campings in Noorwegen. Geïnteresseerd in een camper huren in Noorwegen? Vraag een gratis en vrijblijvende camperhuur offerte aan op onze website.

Camper huren in Noorwegen

Een camper huren in Noorwegen kan bij Worldwide Campers op verschillende locaties. U kunt kiezen uit maar liefst zeven verhuurlocaties in plaatsen verdeeld over het hele land. De populairste verhuurlocatie is Oslo, wat komt doordat dit de gemakkelijkste aanvliegroute is. In het zuiden kunt u uw huurcamper tevens op halen in Stavanger, Rygge en Kristiansand. In het noorden van Noorwegen biedt Worldwide Campers verhuurlocaties in Trondheim, Evenes en Tromsø. U kunt er bij Touring Cars bijvoorbeeld voor kiezen om uw huurcamper op te halen in Oslo en in te leveren bij de verhuurlocatie in Tromsø. Dit heet een one way en hier wordt een extra toelage voor gerekend, die per route en camperverhuurder verschilt.

Camperverhuurders in Noorwegen

In Noorwegen kunt u een camper huren van drie verschillende verhuurders. U kunt kiezen voor McRent, een grote Europese verhuurders, met verhuurlocaties in Oslo, Stavanger en Trondheim. McRent heeft meer dan tien verschillende campertypes waar u uit kunt kiezen, afhankelijk van uw comfortwensen en reisgezelschap. Of huur uw camper bij Rent Easy, een Europese verhuurder en onderdeel van McRent. In totaal biedt Rent Easy tien verschillende soorten campers aan, geschikt voor twee tot zes personen. U kunt ook kiezen voor de verhuurder Touring Cars, die in bijna alle Scandinavische landen verhuurt. Deze camperverhuurder valt in onze premium categorie en biedt zeven verschillende campertypes.

Voordelen van camperhuur in Noorwegen

Een camper huren in Noorwegen via Worldwide Campers geeft u de kans om ook andere Scandinavische landen te bezoeken. U mag namelijk de grens met buurlanden als Zweden en Finland passeren, zolang u dit van te voren bij de verhuurder aangeeft. Wel levert u de huurcamper altijd weer in in het oorspronkelijke verhuurland. U heeft bij McRent en Touring Cars ongelimiteerde kilometers bij de camperhuur. Een camper van Rent Easy is inclusief 250 kilometer per dag, maar extra kilometerpakketten zijn bij te bestellen. Bij alle camperverhuurder mag u ook uw hond meenemen, tegen een betaling van extra schoonmaakkosten. Dit is op voorwaarde dat u dit bij het boeken van uw camper aanvraagt. Heeft u nog aanvullende vragen over een camper huren in Noorwegen? Neem dan gerust contact met ons op.