Camper huren Trömso

camper huren in Trömso

Wilt u een camper huren in Tromso? Tromso is de grootste stad van noord Noorwegen en een ideaal begin- of eindpunt van uw camperreis door het Noordpool gebied. De stad ligt zo’n 350 kilometer boven de Poolcirkel en heeft alle faciliteiten van een moderne stad, inclusief een drukke evenementenkalender. Wilt u het Noorderlicht zien tijdens uw reis? Plan dan uw reis tussen september en april, dan is de kans het grootst dit fenomeen te zien.

Ontdek Tromso en het Noordpoolgebied

Een ander natuurspektakel is de middernachtzon. In de zomermaanden, tussen 20 mei en 20 juli, gaat de zon niet of nauwelijks onder. Hierdoor kunt u de hele dag en nacht de stad of natuur in trekken! Een bijzondere gewaarwording. Vanuit Tromso zit u zo in de ongerepte natuur, waar het heerlijk wandelen, vissen of kajakken is. In de winter is een sledetocht met husky’s een bijzondere ervaring. Ook kunt u van medio oktober tot eind januari walvissen spotten in de fjorden rondom Tromso.

Een camper huren in Tromso

Bij WorldWide Campers boekt u via Touring Cars uw huurcamper in Tromso. Touring Cars is specialist in Noord-Europa en heeft een ruim aanbod kwaliteitscampers, waarmee ook reizen in de winter tot de mogelijkheden behoort. Zo is er altijd een geschikte camper voor uw reisdoel. Of u nu alleen, met vrienden of familie reist.

Combineer Tromso met andere bestemmingen

Combineer een bezoek aan Tromso met de zuidelijke steden Trondheim, Stavanger of hoofdstad Oslo. U kunt er ook voor kiezen de camper op te halen in Tromso en in te leveren in bijvoorbeeld Oslo, Rygge of Kristiansand. Het is zelfs mogelijk de grens over te steken naar Zweden of Finland. Hier zijn wel zogenaamde one way kosten aan verbonden. Hoe hoog deze zijn, ziet u terug in uw offerte. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw camperhuur Tromso.