Camper huren Portugal

camper huren in portugal

Met een camper van Worldwide Campers kunt u gemakkelijk en comfortabel de prachtige Algarve in het zuiden van Portugal ontdekken of de afwisselende omgeving van Lissabon. De kust aan de Algarve wordt gekenmerkt door grillige rotsen, ontelbare zandstrandjes en sfeervolle stadjes. Lissabon is de stad van de Fado en de Pasteis de Belem en in een camper bepaalt u zelf waar, wanneer en hoe lang u in een plaats blijft. Bovendien is het comfortabel, zo heeft u alles bij zich, uw eigen toilet, douche en keukentje. Kortom, uw camper is uw vervoermiddel én accommodatie in één. Wilt u liever een rondreis door de Algarve maken? Haal dan uw camper op in de gezellige havenplaats Faro. Als u wilt, kunt u uw huurcamper vervolgens inleveren in Lissabon. Vul uw gegevens in op het formulier in het oranje vlak en u ontvangt het beste tarief voor een camper in Portugal.

Camper huren in Portugal

Worldwide Campers werkt in Portugal samen met de verhuurders Hostel on Wheels, Indie Campers, BravaCar, McRent en Rent Easy. Hostel on Wheels en Bravacar zijn kleine camperspecialisten met verschillende campertypes. Afhankelijk van uw reisgezelschap en wensen, kunt u een camper voor twee tot zes personen huren. McRent, Rent Easy en Indie Campers zijn grote Europese verhuurders met verhuurlocaties verspreidt over heel Europa. Deze verhuurders bieden heel veel verschillende campertypes aan. Bent u op zoek naar campings in Portugal? Kijk dan op ACSI voor een overzicht.

Camper huren bij Worldwide Campers

U kunt uw camper via Worldwide Campers reserveren en ophalen bij de verhuurlocaties in Lissabon, Faro en Porto. Bovendien kunt u ervoor kiezen om een one way camperreis te maken, waarbij u een andere stad kiest om de camper in te leveren. U betaalt er dan wel een extra vergoeding voor en het is niet bij alle verhuurders mogelijk. Neem, voor meer informatie over de exacte one way kosten, contact op met ons customer service team.

Goed om te weten!

  • Als u een camper huurt van Hostel on Wheels, McRent of Rent Easy, dan mag u ook uw hond meenemen op reis! Hiervoor betaalt u wel een schoonmaaktoeslag.
  • U mag met uw huurcamper de grens oversteken naar buurlanden, zoals Spanje. Wel vragen we u om dit van te voren aan ons door te geven.
  • Bij sommige verhuurlocaties is een transfer van het vliegveld naar de verhuurlocatie mogelijk. Voor meer informatie over transfers kunt u contact opnemen met ons customer service team.

Veilig op reis met Worldwide Campers

Alle verhuurders waar Worldwide Campers mee samenwerkt, hanteren een strikt schoonmaakbeleid, waarbij alle huurcampers grondig van binnen en buiten worden gereinigd na elke huurperiode. Eenmaal onderweg heeft u al uw eigen benodigde voorzieningen bij de hand, zoals een keuken, douche en toiletReis gemakkelijk naar veilige en rustige bestemmingen met uw eigen huisje op wielen. Als u een camper huurt via Worldwide Campers dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Duidelijke voorwaarden
  • Goede en persoonlijke service vooraf en bij de camperlocatie
  • No-Risk Garantie
  • All inclusive camperhuur tarieven

Bent u op zoek naar meer informatie over een camper huren in Portugal of heeft u vragen over uw offerte? Ons customer service team adviseert u graag!