Camper huren Portugal

camper huren in portugal

Met een camper van WorldWide Campers kunt u gemakkelijk en comfortabel de prachtige Algarve in het zuiden van Portugal ontdekken of de afwisselende omgeving van Lissabon. De kust aan de Algarve wordt gekenmerkt door grillige rotsen, ontelbare zandstrandjes en sfeervolle stadjes. Lissabon is de stad van de Fado en de Pasteis de Belem. In een camper bepaalt u zelf waar, wanneer en hoe lang u in een plaats blijft. U heeft comfortabel alles bij zich, uw eigen toilet, douche en keukentje en uw camper is uw vervoermiddel en uw accommodatie. Als u een rondreis door de Algarve wilt maken, kunt u uw camper ophalen in de gezellige havenplaats Faro. Als u wilt, kunt u uw huurcamper daarna inleveren in Lissabon. Vul uw gegevens in op het formulier in het oranje vlak en u ontvangt het beste tarief voor een camper in Portugal.

Camper huren in Portugal

Worldwide Campers werkt in Portugal samen met verhuurders Hostel on Wheels, Brava Cars en McRent. Hostel on Wheels en Bravacar zijn kleine camperspecialisten met verschillende campertypes. Afhankelijk van je reisgezelschap en wensen, kan je een camper voor 2 tot 6 personen huren. McRent is een grote Europese verhuurders met verhuurlocaties over heel Europa. Deze verhuurder biedt heel veel verschillende campertypes aan, die maximaal 3 jaar oud zijn. Op zoek naar campings in Portugal? Kijk op ACSI voor een overzicht.

Camper huren bij Worldwide Campers

U kunt uw camper via Worldwide Campers reserveren en ophalen bij de verhuurlocaties in Lissabon, Faro en Porto. U kunt ervoor kiezen om een one way camperreis te maken, waarbij u een andere stad kiest om de camper in te leveren. Hier betaalt u wel een extra vergoeding voor. Voor meer informatie over de exacte one way kosten voor uw gewenste verhuurder en verhuurlocaties kunt u contact opnemen met ons customer service team.

Goed om te weten!

  • Als u een camper huurt van Hostel on Wheels, dan mag u ook uw hond meenemen op reis! Hiervoor betaalt u €25,- extra als schoonmaaktoeslag na het inleveren van uw huurcamper.
  • U mag met uw huurcamper de grens oversteken naar buurlanden, zoals Spanje. Wel vragen we u om dit van te voren aan te geven.
  • Bij sommige verhuurlocaties is een transfer van het vliegveld naar de verhuurlocatie mogelijk. Voor meer informatie over transfers kunt u contact opnemen met ons customer service team.

Veilig op reis met Worldwide Campers

Alle verhuurders waar Worldwide Campers mee samenwerkt, hanteren een strikt schoonmaakbeleid, waarbij alle huurcampers grondig van binnen en buiten worden gereinigd na elke huurperiode. Eenmaal onderweg heeft u al uw eigen benodigde voorzieningen bij de hand, zoals een keuken, douche en toiletReis gemakkelijk naar veilige en rustige bestemmingen met uw eigen huisje op wielen. Als u een camper huurt via Worldwide Campers dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Duidelijke voorwaarden
  • Goede en persoonlijke service vooraf en bij de camperlocatie
  • No-Risk Garantie
  • All inclusive camperhuur tarieven

Bent u op zoek naar meer informatie over een camper huren in Portugal of heeft u vragen over uw offerte? Ons customer service team adviseert u graag!