Camper huren Faro

camper huren in faro

Wilt u een camper huren in Faro? Faro is een perfect begin- en/of eindpunt van uw vakantie in de Portugese Algarve, een heerlijke bestemming in het uiterste zuiden van Portugal. In de Algarve is het ’s zomers warm en zonnig en ook de winters zijn aangenaam, al kan het dan wel vaker regenen. Een bezoek aan de stad Faro wordt vaak overgeslagen, maar dat is niet geheel terecht. Faro is een mooie, oude havenstad en leent zich goed voor een dagje slenteren en rondkijken. Natuurlijk sluit u af met een smakelijke maaltijd in een van de vele restaurantjes!

Ontdek Faro en de Algarve

Een absoluut indrukwekkende bezienswaardigheid in Faro is de Capello dos Ossos. De kapel werd gemaakt met de botten van overleden monniken, een macaber gezicht. Na een bezoek aan de stad rijdt u met de camper richting natuurpark Ria Formosa, een international erkend ‘wetland’ dat een oppervlak van 18.000 hectare beslaat. Hier kunt u vogels spotten en in een bootje varen over de lagune, maar ook fietsen, hiken en kajakken. Wilt u de rest van Portugal ook ontdekken? Reis via de kust naar steden Lissabon of Porto of kies de wegen in het heuvelachtige binnenland.

Camper huren in Faro

Bij Worldwide Campers boekt u via Indie CampersMcRent of HostelonWheels uw huurcamper in Faro. Indie Campers en McRent zijn grote verhuurder in Europa en hebben een ruim aanbod kwaliteitscampers, waar u uit kunt kiezen. Zo is er altijd een geschikte camper voor uw reisgezelschap. Of u nu alleen, met partner, vrienden of uw gezin reist. Hostel on Wheels is onze Portugese specialist en biedt een standaard kampeerbus voor maximaal vijf personen en van alle gemakken voorzien. In Portugal mag u met uw camper wild kamperen met als uitzondering alle nationale parken en beschermde natuurgebieden. Het is niet altijd duidelijk aangegeven of u zich in een dergelijk gebied bevindt, dus controleer dit goed. Daarnaast heeft Portugal veel campings, waar u kunt verblijven. Kijk bijvoorbeeld op CampingCard voor een overzicht.

Maak een roadtrip door Portugal met een huurcamper

Combineer een bezoek aan Faro met de kust en het achterland van de Algarve. Of rijd verder in noordelijk richting naar Lissabon of Porto. U kunt er ook voor kiezen de camper op te halen in Faro en in te leveren in bijvoorbeeld Lissabon of zelfs bij een van de verhuurlocaties in Spanje. Hier zijn wel zogenaamde one way kosten aan verbonden. Hoe hoog deze zijn, ziet u terug in uw offerte of kunt u navragen bij ons customer service team. Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw camperhuur in Faro.